Δεν ξέρω κιόλας αν απευθύνομαι στο σωστό άτομο. Ξέρετε οι γονείς μου είναι από την Αλβανία αλλά εγώ γεννήθηκα στην Ελλάδα. Έμαθα την ελληνική γλώσσα και πήγε σε ελληνικό σχολείο. Σήμερα όπως ξέρετε η Ελλάδα γιορτάζει την 25η Μαρτίου. Τραγούδι σε τι έχω τον ελληνικό ύμνο και μπορώ να πω ότι τον ένιωσα. Ένιωσα και εγώ περήφανος που σήμερα σήμερα η Ελλάδα έχει κάνει κάτι σπουδαίο. Δεν μου αρέσει να με απόκαλούν Αλβανό Γιατί μου φαίνεται πολύ βαρύ. Πιστεύετε ότι είναι σωστό που δεν νιώθω Περήφανος που είμαι Αλβανός και μου αρέσει η Ελλάδα και τη νιώθω σαν τη χώρα μου ??

CommunityCategory: ΓενικάΔεν ξέρω κιόλας αν απευθύνομαι στο σωστό άτομο. Ξέρετε οι γονείς μου είναι από την Αλβανία αλλά εγώ γεννήθηκα στην Ελλάδα. Έμαθα την ελληνική γλώσσα και πήγε σε ελληνικό σχολείο. Σήμερα όπως ξέρετε η Ελλάδα γιορτάζει την 25η Μαρτίου. Τραγούδι σε τι έχω τον ελληνικό ύμνο και μπορώ να πω ότι τον ένιωσα. Ένιωσα και εγώ περήφανος που σήμερα σήμερα η Ελλάδα έχει κάνει κάτι σπουδαίο. Δεν μου αρέσει να με απόκαλούν Αλβανό Γιατί μου φαίνεται πολύ βαρύ. Πιστεύετε ότι είναι σωστό που δεν νιώθω Περήφανος που είμαι Αλβανός και μου αρέσει η Ελλάδα και τη νιώθω σαν τη χώρα μου ??
Anonymous asked 3 years ago
1 Answers
Μαρία Φάρου Staff answered 3 years ago

KAΛΗΣΠΕΡΑ. ΤΟ ΚΑΛΥΤΕΡΟ ΕΙΝΑΙ ΝΑ ΚΛΕΙΣΟΥΜΕ ΚΑΠΟΙΑ ΤΗΛΕΦΩΝΙΚΗ ΣΥΝΕΔΡΙΑ ΕΤΣΙ ΩΣΤΕ ΝΑ ΤΑ ΑΝΑΛΥΣΟΥΜΕ ΟΛΑ ΚΑΙ ΝΑ ΠΑΡΕΤΕ ΤΙΣ ΚΑΛΥΤΕΡΕΣ ΔΥΝΑΤΕΣ ΑΠΑΝΤΗΣΕΙΣ. Η ΤΗΛΕΦΩΝΙΚΗ ΣΥΝΕΔΡΙΑ ΘΑ ΕΙΝΑΙ ΔΩΡΕΑΝ. ΤΟ EMAIL ΜΟΥ ΕΙΝΑΙ ΤΟmaria@farou.gr . ΣΕ ΑΥΤΟ ΟΤΑΝ ΜΟΥ ΣΤΕΙΛΕΤΕ ΘΑ ΣΑΣ ΠΑΡΑΘΕΣΩ ΚΑΙ ΤΟ ΤΗΛΕΦΩΝΟ ΜΟΥ ΓΙΑ ΝΑ ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΗΣΟΥΜΕ. ΕΑΝ ΘΕΛΕΤΕ ΝΑ ΣΑΣ ΚΑΛΕΣΩ ΕΓΩ ΣΤΕΙΛΤΕ ΜΟΥ ΤΟ ΔΙΚΟ ΣΑΣ ΣΤΟ ΠΡΟΣΩΠΙΚΟ MAIL. Η ΤΗΛΕΦΩΝΙΚΗ ΣΥΝΕΔΡΙΑ ΘΑ ΦΕΡΕΙ ΚΑΛΥΤΕΡΑ ΑΠΟΤΕΛΕΣΜΑΤΑ ΜΕΣΩ ΣΗΜΑΝΤΙΚΩΝ ΕΡΩΤΗΣΕΩΝ ΠΟΥ ΠΡΕΠΕΙ ΝΑ ΣΑΣ ΤΕΘΟΥΝ ΕΠΙ ΤΟΥ ΘΕΜΑΤΟΣ.ΔΙΑΦΟΡΕΤΙΚΑ ΕΑΝ ΑΥΤΟ ΔΕΝ ΣΑΣ ΕΝΔΙΑΦΕΡΕΙ ΘΑ ΔΕΙΤΕ ΤΗΝ ΑΠΑΝΤΗΣΗ ΣΤΟ email ΣΑΣ (ΕΦΟΣΟΝ ΠΡΩΤΑ ΜΟΥ ΤΟ ΠΑΡΑΘΕΣΕΤΕ ΣΤΟ ΔΙΚΟ ΜΟΥ). ΜΕΣΩ ΜΗΝΥΜΑΤΩΝ ΣΤΟ EMAIL ΘΑ ΕΧΟΥΜΕ ΕΚΤΕΝΕΣΤΕΡΗ ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΙΑ ΕΠΙ ΤΟΥ ΘΕΜΑΤΟΣ ΚΑΙ ΓΙΑ ΕΡΩΤΗΜΑΤΑ ΠΟΥ ΜΠΟΡΕΙ ΝΑ ΣΑΣ ΠΡΟΚΥΨΟΥΝ ΜΕΤΕΠΕΙΤΑ.
EYXAΡΙΣΤΩ ΠΟΛΥ. 
ΜΕ ΕΚΤΙΜΗΣΗ,
ΜΑΡΙΑ ΦΑΡΟΥ
ΚΛΙΝΙΚΟΣ ΨΥΧΟΛΟΓΟΣ