Δεν νιώθω πλέον υγιής ψυχολογικά μετά από 7 ανεπιτυχεις εξωσωματικες. .. είμαι 44 χρονών παντρεμενη 1 χρόνο κ τον τελευταίο χρόνο κάνω συνέχεια εξωσωματικες με δανεικά ωάρια που έχουν περισσότερες πιθανότητες επιτυχίας κ πάλι δεν τα καταφέρνω! Έχω ελεγχθεί δεν έχω αλλά προβλήματα έχω αλλάξει δύο μεγάλα κέντρα οι γιατροί το ρίχνουν κ στον παράγοντα τύχη ! Με έχει καταβάλει άσχημα στην ψυχή μου στην σκέψη μου κ στην σχέση με τον άντρα μου .. νιώθω κατάθλιψη κ δεν ξέρω τι να καώ από δω κι πέρα .. δεν έχω δύναμη για την καθημερινοτητα. . Δεν μπορώ να αντικρυσω άλλους με παιδιά. . Έχω συναισθήματα θλίψης κλαψας ζήλιας δεν μπορώ να νιώσω δυνατή πάλι ! Δεν με γεμίζει τίποτα ! Νιώθω κούφια κ άδεια που ο άντρας μου επέλεξε μια τέτοια γυναίκα! Δεν ξέρω που να ζητήσω βοήθεια … το μυαλό μου θόλωσε .. πίστευα με την βοήθεια της επιστήμης να είχα ένα μωρό να δώσω αγάπη κ διδαχη της ζωής . Βοηθήστε σας παρακαλώ!

CommunityCategory: Ψυχική υγείαΔεν νιώθω πλέον υγιής ψυχολογικά μετά από 7 ανεπιτυχεις εξωσωματικες. .. είμαι 44 χρονών παντρεμενη 1 χρόνο κ τον τελευταίο χρόνο κάνω συνέχεια εξωσωματικες με δανεικά ωάρια που έχουν περισσότερες πιθανότητες επιτυχίας κ πάλι δεν τα καταφέρνω! Έχω ελεγχθεί δεν έχω αλλά προβλήματα έχω αλλάξει δύο μεγάλα κέντρα οι γιατροί το ρίχνουν κ στον παράγοντα τύχη ! Με έχει καταβάλει άσχημα στην ψυχή μου στην σκέψη μου κ στην σχέση με τον άντρα μου .. νιώθω κατάθλιψη κ δεν ξέρω τι να καώ από δω κι πέρα .. δεν έχω δύναμη για την καθημερινοτητα. . Δεν μπορώ να αντικρυσω άλλους με παιδιά. . Έχω συναισθήματα θλίψης κλαψας ζήλιας δεν μπορώ να νιώσω δυνατή πάλι ! Δεν με γεμίζει τίποτα ! Νιώθω κούφια κ άδεια που ο άντρας μου επέλεξε μια τέτοια γυναίκα! Δεν ξέρω που να ζητήσω βοήθεια … το μυαλό μου θόλωσε .. πίστευα με την βοήθεια της επιστήμης να είχα ένα μωρό να δώσω αγάπη κ διδαχη της ζωής . Βοηθήστε σας παρακαλώ!
Anonymous asked 2 years ago
1 Answers
Μαρία Φάρου Staff answered 2 years ago

KAΛΗΣΠΕΡΑ. ΤΟ ΚΑΛΥΤΕΡΟ ΕΙΝΑΙ ΝΑ ΚΛΕΙΣΟΥΜΕ ΚΑΠΟΙΑ ΤΗΛΕΦΩΝΙΚΗ ΣΥΝΕΔΡΙΑ ΕΤΣΙ ΩΣΤΕ ΝΑ ΤΑ ΑΝΑΛΥΣΟΥΜΕ ΟΛΑ ΚΑΙ ΝΑ ΠΑΡΕΤΕ ΤΙΣ ΚΑΛΥΤΕΡΕΣ ΔΥΝΑΤΕΣ ΑΠΑΝΤΗΣΕΙΣ. Η ΤΗΛΕΦΩΝΙΚΗ ΣΥΝΕΔΡΙΑ ΘΑ ΕΙΝΑΙ ΔΩΡΕΑΝ. ΤΟ EMAIL ΜΟΥ ΕΙΝΑΙ ΤΟmaria@farou.gr . ΣΕ ΑΥΤΟ ΟΤΑΝ ΜΟΥ ΣΤΕΙΛΕΤΕ ΘΑ ΣΑΣ ΠΑΡΑΘΕΣΩ ΚΑΙ ΤΟ ΤΗΛΕΦΩΝΟ ΜΟΥ ΓΙΑ ΝΑ ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΗΣΟΥΜΕ. ΕΑΝ ΘΕΛΕΤΕ ΝΑ ΣΑΣ ΚΑΛΕΣΩ ΕΓΩ ΣΤΕΙΛΤΕ ΜΟΥ ΤΟ ΔΙΚΟ ΣΑΣ ΣΤΟ ΠΡΟΣΩΠΙΚΟ MAIL. Η ΤΗΛΕΦΩΝΙΚΗ ΣΥΝΕΔΡΙΑ ΘΑ ΦΕΡΕΙ ΚΑΛΥΤΕΡΑ ΑΠΟΤΕΛΕΣΜΑΤΑ ΜΕΣΩ ΣΗΜΑΝΤΙΚΩΝ ΕΡΩΤΗΣΕΩΝ ΠΟΥ ΠΡΕΠΕΙ ΝΑ ΣΑΣ ΤΕΘΟΥΝ ΕΠΙ ΤΟΥ ΘΕΜΑΤΟΣ.ΔΙΑΦΟΡΕΤΙΚΑ ΕΑΝ ΑΥΤΟ ΔΕΝ ΣΑΣ ΕΝΔΙΑΦΕΡΕΙ ΘΑ ΔΕΙΤΕ ΤΗΝ ΑΠΑΝΤΗΣΗ ΣΤΟ email ΣΑΣ (ΕΦΟΣΟΝ ΠΡΩΤΑ ΜΟΥ ΤΟ ΠΑΡΑΘΕΣΕΤΕ ΣΤΟ ΔΙΚΟ ΜΟΥ). ΜΕΣΩ ΜΗΝΥΜΑΤΩΝ ΣΤΟ EMAIL ΘΑ ΕΧΟΥΜΕ ΕΚΤΕΝΕΣΤΕΡΗ ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΙΑ ΕΠΙ ΤΟΥ ΘΕΜΑΤΟΣ ΚΑΙ ΓΙΑ ΕΡΩΤΗΜΑΤΑ ΠΟΥ ΜΠΟΡΕΙ ΝΑ ΣΑΣ ΠΡΟΚΥΨΟΥΝ ΜΕΤΕΠΕΙΤΑ.
EYXAΡΙΣΤΩ ΠΟΛΥ. 
ΜΕ ΕΚΤΙΜΗΣΗ,
ΜΑΡΙΑ ΦΑΡΟΥ
ΚΛΙΝΙΚΟΣ ΨΥΧΟΛΟΓΟΣ