Γιατί δεν ξέρω τι θέλω;

CommunityCategory: ΓενικάΓιατί δεν ξέρω τι θέλω;
Anonymous asked 2 years ago

Δεν έχω στόχους στη ζωή μου, δεν ξέρω τι θέλω και επομένως δεν κάνω τίποτα. Θέλω να πάρω τη ζωή στα χέρια μου, να νιώσω ότι εγώ ελέγχω τη ζωή μου, εγώ αποφασίζω για μένα.  Αλλά δεν το κάνω. Είμαι εντελώς αναποφάσιστη,  ποτέ δεν ενθουσιαζόμουν γενικά με τις αποφάσεις μου αλλά έπαιρνα μόνη μου αποφάσεις και ότι αποφάσιζα το έκανα. Τώρα δεν μπορώ να πάρω καμία απόφαση για τη ζωή μου, φοβάμαι μήπως δεν είναι η σωστή απόφαση λες και θα με σημαδέψει ότι κάνω και θα πρέπει να δώσω εξηγήσεις στους άλλους. Ντρέπομαι για τον εαυτό μου και δεν μπορώ να αντιμετωπίζω τους ανθρώπους που με κατακρίνουν για την αδράνεια μου και την αναποφασιστικότητα μου.  Νιώθω υποδεέστερη και χάνω την αυτοπεποίθηση μου..
Μιλάω πιο πολύ για την επαγγελματική μου πορεία που δεν μπορώ να αποφασίσω τι μου αρέσει και είμαι 26 χρονών, σκέφτομαι ότι σ’ αυτή την ηλικία θα έπρεπε να είχα κατασταλάξει κάπου και νιώθω ενοχές που δεν ξέρω τι μου αρέσει. Επίσης είμαι άνεργη και δεν μπορώ να δοκιμάσω καινούρια πράγματα στη ζωή μου για να μάθω τι μου αρέσει στην πράξη και τι όχι.

1 Answers
Μαρία Φάρου Staff answered 2 years ago

KAΛΗΣΠΕΡΑ. ΤΟ ΚΑΛΥΤΕΡΟ ΕΙΝΑΙ ΝΑ ΚΛΕΙΣΟΥΜΕ ΚΑΠΟΙΑ ΤΗΛΕΦΩΝΙΚΗ ΣΥΝΕΔΡΙΑ ΕΤΣΙ ΩΣΤΕ ΝΑ ΑΝΑΛΥΣΟΥΜΕ ΤΟ ΖΗΤΗΜΑ ΠΑΡΑΠΑΝΩ ΓΙΑ ΝΑ ΚΑΤΑΝΟΗΣΩ ΚΑΠΟΙΑ ΠΡΑΓΜΑΤΑ ΠΟΥ ΧΡΕΙΑΖΕΤΑΙ.Η ΠΡΩΤΗ ΤΗΛΕΦΩΝΙΚΗ ΣΥΝΕΔΡΙΑ ΘΑ ΕΙΝΑΙ ΔΩΡΕΑΝ. ΤΟ EMAIL ΜΟΥ ΕΙΝΑΙ ΤΟmaria@farou.gr . ΣΕ ΑΥΤΟ ΟΤΑΝ ΜΟΥ ΣΤΕΙΛΕΤΕ ΘΑ ΣΑΣ ΠΑΡΑΘΕΣΩ ΚΑΙ ΤΟ ΤΗΛΕΦΩΝΟ ΜΟΥ ΓΙΑ ΝΑ ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΗΣΟΥΜΕ. ΕΑΝ ΘΕΛΕΤΕ ΝΑ ΣΑΣ ΚΑΛΕΣΩ ΕΓΩ ΣΤΕΙΛΤΕ ΜΟΥ ΤΟ ΔΙΚΟ ΣΑΣ ΣΤΟ ΠΡΟΣΩΠΙΚΟ MAIL. Η ΤΗΛΕΦΩΝΙΚΗ ΣΥΝΕΔΡΙΑ ΘΑ ΦΕΡΕΙ ΚΑΛΥΤΕΡΑ ΑΠΟΤΕΛΕΣΜΑΤΑ ΜΕΣΩ ΣΗΜΑΝΤΙΚΩΝ ΕΡΩΤΗΣΕΩΝ ΠΟΥ ΠΡΕΠΕΙ ΝΑ ΣΑΣ ΤΕΘΟΥΝ ΕΠΙ ΤΟΥ ΘΕΜΑΤΟΣ.ΔΙΑΦΟΡΕΤΙΚΑ ΕΑΝ ΑΥΤΟ ΔΕΝ ΣΑΣ ΕΝΔΙΑΦΕΡΕΙ ΘΑ ΔΕΙΤΕ ΤΗΝ ΑΠΑΝΤΗΣΗ ΣΤΟ email ΣΑΣ (ΕΦΟΣΟΝ ΠΡΩΤΑ ΜΟΥ ΤΟ ΠΑΡΑΘΕΣΕΤΕ ΣΤΟ ΔΙΚΟ ΜΟΥ). ΜΕΣΩ ΜΗΝΥΜΑΤΩΝ ΣΤΟ EMAIL ΘΑ ΕΧΟΥΜΕ ΕΚΤΕΝΕΣΤΕΡΗ ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΙΑ ΕΠΙ ΤΟΥ ΘΕΜΑΤΟΣ ΚΑΙ ΓΙΑ ΕΡΩΤΗΜΑΤΑ ΠΟΥ ΜΠΟΡΕΙ ΝΑ ΣΑΣ ΠΡΟΚΥΨΟΥΝ ΜΕΤΕΠΕΙΤΑ.
EYXAΡΙΣΤΩ ΠΟΛΥ.
ΜΕ ΕΚΤΙΜΗΣΗ,
ΜΑΡΙΑ ΦΑΡΟΥ
ΚΛΙΝΙΚΟΣ ΨΥΧΟΛΟΓΟΣ.
#1