ΓΕΙΑ ΣΑΣ.ΕΧΩ ΕΔΩ ΚΑΙ ΠΟΛΥ ΚΑΙΡΟ ΠΡΟΒΛΗΜΑΤΑ ΜΕ ΕΝΤΟΝΟ ΑΓΧΟΣ ΚΑΙ ΨΥΧΟΣΩΜΑΤΙΚΑ ΕΠΙΣΗΣ ΕΧΩ ΠΡΟΒΛΗΜΑΤΑ ΚΑΙ ΜΕ ΤΟΝ ΣΥΖΥΓΟ.ΟΜΩΣ ΑΥΤΟ ΠΟΥ ΕΙΝΑΙ ΕΝΤΟΝΟ ΑΥΤΗ ΤΗ ΣΤΙΓΜΗ ΕΙΝΑΙ ΤΟ ΠΡΟΒΛΗΜΑ ΤΟΥ ΑΔΕΡΦΟΥ ΜΟΥ. Ο ΑΔΕΡΦΟΣ ΜΟΥ ΕΧΕΙ ΚΑΡΚΙΝΟ ΚΑΙ ΑΠΟ ΟΤΙ ΛΕΝΕ ΟΙ ΓΙΑΤΡΟΙ ΔΕΝ ΘΑ ΕΙΝΑΙ ΚΟΝΤΑ ΜΑΣ ΓΙΑ ΠΟΛΥ ΑΚΟΜΗ.ΕΓΩ ΔΕΝ ΜΠΟΡΩ ΝΑ ΤΟ ΔΕΧΤΩ ΑΥΤΟ ΚΑΙ ΕΧΩ ΠΡΟΒΛΗΜΑ .ΝΟΙΩΘΩ ΜΕΓΑΛΗ ΘΛΙΨΗ ΑΛΛΑ ΕΠΙΣΗΣ ΤΟ ΒΡΑΔΥ ΔΕΝ ΜΠΟΡΩ ΝΑ ΚΟΙΜΗΘΩ.ΝΟΙΩΘΩ ΖΑΛΑΔΕΣ ΚΑΙ ΤΑΧΥΠΑΛΜΙΕΣ ΠΑΝΙΚΟ ΚΑΙ ΑΛΛΑ ΠΟΛΛΑ,ΠΕΡΝΩ ΜΙΣΟ BESBAR TO OΠΟΙΟ ΠΟΤΕ ΚΑΝΕΙ ΔΟΥΛΕΙΑ ΚΑΙ ΠΟΤΕ ΟΧΙ.ΤΙ ΝΑ ΚΑΝΩ?

CommunityCategory: ΓενικάΓΕΙΑ ΣΑΣ.ΕΧΩ ΕΔΩ ΚΑΙ ΠΟΛΥ ΚΑΙΡΟ ΠΡΟΒΛΗΜΑΤΑ ΜΕ ΕΝΤΟΝΟ ΑΓΧΟΣ ΚΑΙ ΨΥΧΟΣΩΜΑΤΙΚΑ ΕΠΙΣΗΣ ΕΧΩ ΠΡΟΒΛΗΜΑΤΑ ΚΑΙ ΜΕ ΤΟΝ ΣΥΖΥΓΟ.ΟΜΩΣ ΑΥΤΟ ΠΟΥ ΕΙΝΑΙ ΕΝΤΟΝΟ ΑΥΤΗ ΤΗ ΣΤΙΓΜΗ ΕΙΝΑΙ ΤΟ ΠΡΟΒΛΗΜΑ ΤΟΥ ΑΔΕΡΦΟΥ ΜΟΥ. Ο ΑΔΕΡΦΟΣ ΜΟΥ ΕΧΕΙ ΚΑΡΚΙΝΟ ΚΑΙ ΑΠΟ ΟΤΙ ΛΕΝΕ ΟΙ ΓΙΑΤΡΟΙ ΔΕΝ ΘΑ ΕΙΝΑΙ ΚΟΝΤΑ ΜΑΣ ΓΙΑ ΠΟΛΥ ΑΚΟΜΗ.ΕΓΩ ΔΕΝ ΜΠΟΡΩ ΝΑ ΤΟ ΔΕΧΤΩ ΑΥΤΟ ΚΑΙ ΕΧΩ ΠΡΟΒΛΗΜΑ .ΝΟΙΩΘΩ ΜΕΓΑΛΗ ΘΛΙΨΗ ΑΛΛΑ ΕΠΙΣΗΣ ΤΟ ΒΡΑΔΥ ΔΕΝ ΜΠΟΡΩ ΝΑ ΚΟΙΜΗΘΩ.ΝΟΙΩΘΩ ΖΑΛΑΔΕΣ ΚΑΙ ΤΑΧΥΠΑΛΜΙΕΣ ΠΑΝΙΚΟ ΚΑΙ ΑΛΛΑ ΠΟΛΛΑ,ΠΕΡΝΩ ΜΙΣΟ BESBAR TO OΠΟΙΟ ΠΟΤΕ ΚΑΝΕΙ ΔΟΥΛΕΙΑ ΚΑΙ ΠΟΤΕ ΟΧΙ.ΤΙ ΝΑ ΚΑΝΩ?
Anonymous asked 2 years ago
1 Answers
Μαρία Φάρου Staff answered 2 years ago

KAΛΗΣΠΕΡΑ. ΤΟ ΚΑΛΥΤΕΡΟ ΕΙΝΑΙ ΝΑ ΚΛΕΙΣΟΥΜΕ ΚΑΠΟΙΑ ΤΗΛΕΦΩΝΙΚΗ ΣΥΝΕΔΡΙΑ ΕΤΣΙ ΩΣΤΕ ΝΑ ΑΝΑΛΥΣΟΥΜΕ ΤΟ ΖΗΤΗΜΑ ΠΑΡΑΠΑΝΩ ΓΙΑ ΝΑ ΚΑΤΑΝΟΗΣΩ ΚΑΠΟΙΑ ΠΡΑΓΜΑΤΑ ΠΟΥ ΧΡΕΙΑΖΕΤΑΙ. ΤΟ EMAIL ΜΟΥ ΕΙΝΑΙ ΤΟmaria@farou.gr . ΣΕ ΑΥΤΟ ΟΤΑΝ ΜΟΥ ΣΤΕΙΛΕΤΕ ΘΑ ΣΑΣ ΠΑΡΑΘΕΣΩ ΚΑΙ ΤΟ ΤΗΛΕΦΩΝΟ ΜΟΥ ΓΙΑ ΝΑ ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΗΣΟΥΜΕ. ΕΑΝ ΘΕΛΕΤΕ ΝΑ ΣΑΣ ΚΑΛΕΣΩ ΕΓΩ ΣΤΕΙΛΤΕ ΜΟΥ ΤΟ ΔΙΚΟ ΣΑΣ ΣΤΟ ΠΡΟΣΩΠΙΚΟ MAIL. Η ΤΗΛΕΦΩΝΙΚΗ ΣΥΝΕΔΡΙΑ ΘΑ ΦΕΡΕΙ ΚΑΛΥΤΕΡΑ ΑΠΟΤΕΛΕΣΜΑΤΑ ΜΕΣΩ ΣΗΜΑΝΤΙΚΩΝ ΕΡΩΤΗΣΕΩΝ ΠΟΥ ΠΡΕΠΕΙ ΝΑ ΣΑΣ ΤΕΘΟΥΝ ΕΠΙ ΤΟΥ ΘΕΜΑΤΟΣ.ΔΙΑΦΟΡΕΤΙΚΑ ΕΑΝ ΑΥΤΟ ΔΕΝ ΣΑΣ ΕΝΔΙΑΦΕΡΕΙ ΘΑ ΔΕΙΤΕ ΤΗΝ ΑΠΑΝΤΗΣΗ ΣΤΟ email ΣΑΣ (ΕΦΟΣΟΝ ΠΡΩΤΑ ΜΟΥ ΤΟ ΠΑΡΑΘΕΣΕΤΕ ΣΤΟ ΔΙΚΟ ΜΟΥ). ΜΕΣΩ ΜΗΝΥΜΑΤΩΝ ΣΤΟ EMAIL ΘΑ ΕΧΟΥΜΕ ΕΚΤΕΝΕΣΤΕΡΗ ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΙΑ ΕΠΙ ΤΟΥ ΘΕΜΑΤΟΣ ΚΑΙ ΓΙΑ ΕΡΩΤΗΜΑΤΑ ΠΟΥ ΜΠΟΡΕΙ ΝΑ ΣΑΣ ΠΡΟΚΥΨΟΥΝ ΜΕΤΕΠΕΙΤΑ.
EYXAΡΙΣΤΩ ΠΟΛΥ.
ΜΕ ΕΚΤΙΜΗΣΗ,
ΜΑΡΙΑ ΦΑΡΟΥ
ΚΛΙΝΙΚΟΣ ΨΥΧΟΛΟΓΟΣ.