Γεια σας ονομαζομαι Ηλιαννα και ειμαι 25 ετων.Εργαζομαι και εχω μια σχεση εδω και 4 χρονια.Ειμαστε πολυ καλα μαζι ωστοσο αυτος θελει να παει για μεταπτυχιακο στο εξωτερικο και θελω να παω και εγω μαζι για να εργαστω εκει.Ο φοβος μου ομως ειναι πως γενικα ειμαι αγχωδης με χαμηλη αυτοεκτιμιση και δν εχω εμπιστοσυνη στον ευατο μου και σκεφτομαι αν θα τα καταφερω εκει.Γενικα εχω καταφερει πραγματα στη ζωη μου εχω σπουδασει ειμαι καλη στη δουλεια μου αλλα παρ ολα αυτα δεν νιωθω ιδιαιτερα ικανη.Πως θα μπορουσα να αυξησω την αυτο πεποιθηση μου;Ευχαριστω πολυ.

CommunityCategory: Ψυχική υγείαΓεια σας ονομαζομαι Ηλιαννα και ειμαι 25 ετων.Εργαζομαι και εχω μια σχεση εδω και 4 χρονια.Ειμαστε πολυ καλα μαζι ωστοσο αυτος θελει να παει για μεταπτυχιακο στο εξωτερικο και θελω να παω και εγω μαζι για να εργαστω εκει.Ο φοβος μου ομως ειναι πως γενικα ειμαι αγχωδης με χαμηλη αυτοεκτιμιση και δν εχω εμπιστοσυνη στον ευατο μου και σκεφτομαι αν θα τα καταφερω εκει.Γενικα εχω καταφερει πραγματα στη ζωη μου εχω σπουδασει ειμαι καλη στη δουλεια μου αλλα παρ ολα αυτα δεν νιωθω ιδιαιτερα ικανη.Πως θα μπορουσα να αυξησω την αυτο πεποιθηση μου;Ευχαριστω πολυ.
Anonymous asked 2 years ago
1 Answers
Μαρία Φάρου Staff answered 2 years ago

KAΛΗΣΠΕΡΑ. ΤΟ ΚΑΛΥΤΕΡΟ ΕΙΝΑΙ ΝΑ ΚΛΕΙΣΟΥΜΕ ΚΑΠΟΙΑ ΤΗΛΕΦΩΝΙΚΗ ΣΥΝΕΔΡΙΑ ΕΤΣΙ ΩΣΤΕ ΝΑ ΑΝΑΛΥΣΟΥΜΕ ΤΟ ΖΗΤΗΜΑ ΠΑΡΑΠΑΝΩ ΓΙΑ ΝΑ ΚΑΤΑΝΟΗΣΩ ΚΑΠΟΙΑ ΠΡΑΓΜΑΤΑ ΠΟΥ ΧΡΕΙΑΖΕΤΑΙ. ΤΟ EMAIL ΜΟΥ ΕΙΝΑΙ ΤΟmaria@farou.gr . ΣΕ ΑΥΤΟ ΟΤΑΝ ΜΟΥ ΣΤΕΙΛΕΤΕ ΘΑ ΣΑΣ ΠΑΡΑΘΕΣΩ ΚΑΙ ΤΟ ΤΗΛΕΦΩΝΟ ΜΟΥ ΓΙΑ ΝΑ ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΗΣΟΥΜΕ. ΕΑΝ ΘΕΛΕΤΕ ΝΑ ΣΑΣ ΚΑΛΕΣΩ ΕΓΩ ΣΤΕΙΛΤΕ ΜΟΥ ΤΟ ΔΙΚΟ ΣΑΣ ΣΤΟ ΠΡΟΣΩΠΙΚΟ MAIL. Η ΤΗΛΕΦΩΝΙΚΗ ΣΥΝΕΔΡΙΑ ΘΑ ΦΕΡΕΙ ΚΑΛΥΤΕΡΑ ΑΠΟΤΕΛΕΣΜΑΤΑ ΜΕΣΩ ΣΗΜΑΝΤΙΚΩΝ ΕΡΩΤΗΣΕΩΝ ΠΟΥ ΠΡΕΠΕΙ ΝΑ ΣΑΣ ΤΕΘΟΥΝ ΕΠΙ ΤΟΥ ΘΕΜΑΤΟΣ.ΔΙΑΦΟΡΕΤΙΚΑ ΕΑΝ ΑΥΤΟ ΔΕΝ ΣΑΣ ΕΝΔΙΑΦΕΡΕΙ ΘΑ ΔΕΙΤΕ ΤΗΝ ΑΠΑΝΤΗΣΗ ΣΤΟ email ΣΑΣ (ΕΦΟΣΟΝ ΠΡΩΤΑ ΜΟΥ ΤΟ ΠΑΡΑΘΕΣΕΤΕ ΣΤΟ ΔΙΚΟ ΜΟΥ). ΜΕΣΩ ΜΗΝΥΜΑΤΩΝ ΣΤΟ EMAIL ΘΑ ΕΧΟΥΜΕ ΕΚΤΕΝΕΣΤΕΡΗ ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΙΑ ΕΠΙ ΤΟΥ ΘΕΜΑΤΟΣ ΚΑΙ ΓΙΑ ΕΡΩΤΗΜΑΤΑ ΠΟΥ ΜΠΟΡΕΙ ΝΑ ΣΑΣ ΠΡΟΚΥΨΟΥΝ ΜΕΤΕΠΕΙΤΑ.
EYXAΡΙΣΤΩ ΠΟΛΥ.
ΜΕ ΕΚΤΙΜΗΣΗ,
ΜΑΡΙΑ ΦΑΡΟΥ
ΚΛΙΝΙΚΟΣ ΨΥΧΟΛΟΓΟΣ.
#1