γεια σας! με λενε σασα καιι την φλη μου κατια! ειμαστε 17 χρονον! φετος δινουμε παννεληνιες! η φιλη μου η κατια ειναι η μιση μου η καρδια! την αγαπω! παντα ειμαστε μαζι στα ευκολα και στα δυσκολα! τον τελευταιο εναμιση χρονο εχει χασει 4 ατομα. τον πατερα της την θεια της και δυο παππουδες τησ! τον εναν σημερα! ειναι πολυ δυνατη και το εχει αποδηξει! μετα απο το σημερινο ανυσηχω ιδιαιτερα! τι να κανω? δεν θελω να παθει κατι! δν ειναι σε καταθληψη αλλα φοβαμαι μην πεσει! δεν εχει την οικονομικη δυνατοτητα να παει σε ψυχολογο! τι να κανω βοηθειστε με σας παρακαλω..την στιρηζω παντα την κανω να χαμογελαει! αλλα μου φαινεται πως μαζευτηκαν παρα πολλα! τι να κανω? πως θα καταλαβω αν εχει κατι? αν μπορει ας με βοηθησει καποιος που να ξερει! ευχαριστω.

CommunityCategory: Ψυχική υγείαγεια σας! με λενε σασα καιι την φλη μου κατια! ειμαστε 17 χρονον! φετος δινουμε παννεληνιες! η φιλη μου η κατια ειναι η μιση μου η καρδια! την αγαπω! παντα ειμαστε μαζι στα ευκολα και στα δυσκολα! τον τελευταιο εναμιση χρονο εχει χασει 4 ατομα. τον πατερα της την θεια της και δυο παππουδες τησ! τον εναν σημερα! ειναι πολυ δυνατη και το εχει αποδηξει! μετα απο το σημερινο ανυσηχω ιδιαιτερα! τι να κανω? δεν θελω να παθει κατι! δν ειναι σε καταθληψη αλλα φοβαμαι μην πεσει! δεν εχει την οικονομικη δυνατοτητα να παει σε ψυχολογο! τι να κανω βοηθειστε με σας παρακαλω..την στιρηζω παντα την κανω να χαμογελαει! αλλα μου φαινεται πως μαζευτηκαν παρα πολλα! τι να κανω? πως θα καταλαβω αν εχει κατι? αν μπορει ας με βοηθησει καποιος που να ξερει! ευχαριστω.
Anonymous asked 4 years ago
1 Answers
Μαρία Φάρου Staff answered 4 years ago

KAΛΗΣΠΕΡΑ. ΤΟ ΚΑΛΥΤΕΡΟ ΕΙΝΑΙ ΝΑ ΚΛΕΙΣΟΥΜΕ ΚΑΠΟΙΑ ΤΗΛΕΦΩΝΙΚΗ ΣΥΝΕΔΡΙΑ ΕΤΣΙ ΩΣΤΕ ΝΑ ΤΑ ΑΝΑΛΥΣΟΥΜΕ ΟΛΑ ΚΑΙ ΝΑ ΠΑΡΕΤΕ ΤΙΣ ΚΑΛΥΤΕΡΕΣ ΔΥΝΑΤΕΣ ΑΠΑΝΤΗΣΕΙΣ. Η ΤΗΛΕΦΩΝΙΚΗ ΣΥΝΕΔΡΙΑ ΘΑ ΕΙΝΑΙ ΔΩΡΕΑΝ. ΤΟ EMAIL ΜΟΥ ΕΙΝΑΙ ΤΟmaria@farou.gr . ΣΕ ΑΥΤΟ ΟΤΑΝ ΜΟΥ ΣΤΕΙΛΕΤΕ ΘΑ ΣΑΣ ΠΑΡΑΘΕΣΩ ΚΑΙ ΤΟ ΤΗΛΕΦΩΝΟ ΜΟΥ ΓΙΑ ΝΑ ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΗΣΟΥΜΕ. ΕΑΝ ΘΕΛΕΤΕ ΝΑ ΣΑΣ ΚΑΛΕΣΩ ΕΓΩ ΣΤΕΙΛΤΕ ΜΟΥ ΤΟ ΔΙΚΟ ΣΑΣ ΣΤΟ ΠΡΟΣΩΠΙΚΟ MAIL. Η ΤΗΛΕΦΩΝΙΚΗ ΣΥΝΕΔΡΙΑ ΘΑ ΦΕΡΕΙ ΚΑΛΥΤΕΡΑ ΑΠΟΤΕΛΕΣΜΑΤΑ ΜΕΣΩ ΣΗΜΑΝΤΙΚΩΝ ΕΡΩΤΗΣΕΩΝ ΠΟΥ ΠΡΕΠΕΙ ΝΑ ΣΑΣ ΤΕΘΟΥΝ ΕΠΙ ΤΟΥ ΘΕΜΑΤΟΣ.ΔΙΑΦΟΡΕΤΙΚΑ ΕΑΝ ΑΥΤΟ ΔΕΝ ΣΑΣ ΕΝΔΙΑΦΕΡΕΙ ΘΑ ΔΕΙΤΕ ΤΗΝ ΑΠΑΝΤΗΣΗ ΣΤΟ email ΣΑΣ (ΕΦΟΣΟΝ ΠΡΩΤΑ ΜΟΥ ΤΟ ΠΑΡΑΘΕΣΕΤΕ ΣΤΟ ΔΙΚΟ ΜΟΥ). ΜΕΣΩ ΜΗΝΥΜΑΤΩΝ ΣΤΟ EMAIL ΘΑ ΕΧΟΥΜΕ ΕΚΤΕΝΕΣΤΕΡΗ ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΙΑ ΕΠΙ ΤΟΥ ΘΕΜΑΤΟΣ ΚΑΙ ΓΙΑ ΕΡΩΤΗΜΑΤΑ ΠΟΥ ΜΠΟΡΕΙ ΝΑ ΣΑΣ ΠΡΟΚΥΨΟΥΝ ΜΕΤΕΠΕΙΤΑ.
EYXAΡΙΣΤΩ ΠΟΛΥ.
ΜΕ ΕΚΤΙΜΗΣΗ,
ΜΑΡΙΑ ΦΑΡΟΥ
ΚΛΙΝΙΚΟΣ ΨΥΧΟΛΟΓΟΣ.