Γεια σας θα ήθελα να σας ρωτήσω όσο αναφορά τις έχεις εδώ και καιρό προσπαθώ να προσεγγίσω ένα αγόρι για να του πω τα συναισθήματα μου αν και νομίζω τα έχει καταλάβει και μπορω να πω ότι έδειχνε κάποιο ενδιαφέρον με κοιτούσε κτλπ όμως προχθές που τον πήρα τηλέφωνο να του ζητήσω να βγούμε για να του μιλήσω εκείνος αντέδρασε πολύ άσχημα μπορείτε να μου πείτε μήπως ξέρετε γιατί συμβαίνει Auto??

CommunityCategory: ΣχέσηΓεια σας θα ήθελα να σας ρωτήσω όσο αναφορά τις έχεις εδώ και καιρό προσπαθώ να προσεγγίσω ένα αγόρι για να του πω τα συναισθήματα μου αν και νομίζω τα έχει καταλάβει και μπορω να πω ότι έδειχνε κάποιο ενδιαφέρον με κοιτούσε κτλπ όμως προχθές που τον πήρα τηλέφωνο να του ζητήσω να βγούμε για να του μιλήσω εκείνος αντέδρασε πολύ άσχημα μπορείτε να μου πείτε μήπως ξέρετε γιατί συμβαίνει Auto??
Anonymous asked 2 years ago

Γεια σας θα ήθελα να σας ρωτήσω όσο αναφορά τις έχεις εδώ και καιρό προσπαθώ να προσεγγίσω ένα αγόρι για να του πω τα συναισθήματα μου αν και νομίζω τα έχει καταλάβει και μπορω να πω ότι έδειχνε κάποιο ενδιαφέρον με κοιτούσε κτλπ όμως προχθές που τον πήρα τηλέφωνο να του ζητήσω να βγούμε για να του μιλήσω εκείνος αντέδρασε πολύ άσχημα μπορείτε να μου πείτε μήπως ξέρετε γιατί συμβαίνει αυτό??

1 Answers
Μαρία Φάρου Staff answered 2 years ago

KAΛΗΣΠΕΡΑ. ΤΟ ΚΑΛΥΤΕΡΟ ΕΙΝΑΙ ΝΑ ΚΛΕΙΣΟΥΜΕ ΚΑΠΟΙΑ ΤΗΛΕΦΩΝΙΚΗ ΣΥΝΕΔΡΙΑ ΕΤΣΙ ΩΣΤΕ ΝΑ ΤΑ ΑΝΑΛΥΣΟΥΜΕ ΟΛΑ ΚΑΙ ΝΑ ΠΑΡΕΤΕ ΤΙΣ ΚΑΛΥΤΕΡΕΣ ΔΥΝΑΤΕΣ ΑΠΑΝΤΗΣΕΙΣ. Η ΤΗΛΕΦΩΝΙΚΗ ΣΥΝΕΔΡΙΑ ΘΑ ΕΙΝΑΙ ΔΩΡΕΑΝ. ΤΟ EMAIL ΜΟΥ ΕΙΝΑΙ ΤΟmaria@farou.gr . ΣΕ ΑΥΤΟ ΟΤΑΝ ΜΟΥ ΣΤΕΙΛΕΤΕ ΘΑ ΣΑΣ ΠΑΡΑΘΕΣΩ ΚΑΙ ΤΟ ΤΗΛΕΦΩΝΟ ΜΟΥ ΓΙΑ ΝΑ ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΗΣΟΥΜΕ. ΕΑΝ ΘΕΛΕΤΕ ΝΑ ΣΑΣ ΚΑΛΕΣΩ ΕΓΩ ΣΤΕΙΛΤΕ ΜΟΥ ΤΟ ΔΙΚΟ ΣΑΣ ΣΤΟ ΠΡΟΣΩΠΙΚΟ MAIL. Η ΤΗΛΕΦΩΝΙΚΗ ΣΥΝΕΔΡΙΑ ΘΑ ΦΕΡΕΙ ΚΑΛΥΤΕΡΑ ΑΠΟΤΕΛΕΣΜΑΤΑ ΜΕΣΩ ΣΗΜΑΝΤΙΚΩΝ ΕΡΩΤΗΣΕΩΝ ΠΟΥ ΠΡΕΠΕΙ ΝΑ ΣΑΣ ΤΕΘΟΥΝ ΕΠΙ ΤΟΥ ΘΕΜΑΤΟΣ.ΔΙΑΦΟΡΕΤΙΚΑ ΕΑΝ ΑΥΤΟ ΔΕΝ ΣΑΣ ΕΝΔΙΑΦΕΡΕΙ ΘΑ ΔΕΙΤΕ ΤΗΝ ΑΠΑΝΤΗΣΗ ΣΤΟ email ΣΑΣ (ΕΦΟΣΟΝ ΠΡΩΤΑ ΜΟΥ ΤΟ ΠΑΡΑΘΕΣΕΤΕ ΣΤΟ ΔΙΚΟ ΜΟΥ). ΜΕΣΩ ΜΗΝΥΜΑΤΩΝ ΣΤΟ EMAIL ΘΑ ΕΧΟΥΜΕ ΕΚΤΕΝΕΣΤΕΡΗ ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΙΑ ΕΠΙ ΤΟΥ ΘΕΜΑΤΟΣ ΚΑΙ ΓΙΑ ΕΡΩΤΗΜΑΤΑ ΠΟΥ ΜΠΟΡΕΙ ΝΑ ΣΑΣ ΠΡΟΚΥΨΟΥΝ ΜΕΤΕΠΕΙΤΑ.
EYXAΡΙΣΤΩ ΠΟΛΥ. 
ΜΕ ΕΚΤΙΜΗΣΗ,
ΜΑΡΙΑ ΦΑΡΟΥ
ΚΛΙΝΙΚΟΣ ΨΥΧΟΛΟΓΟΣ