Γεια σας ειχα περασει μια δυσκολη φαση εφηβειας ..περασα καταθλιψη…για κακη μου τυχη με πηγαν σε ψυχιατρο ο οποιος μου εδωσε χαπια για σχιζοφρενεια…ειμαι 22 χρονων εχω καταλαβει το τι μου συνεβαινε κ πως ηταν ενα λαθος να μου δωσουν τα συγκεκριμενα φαρμακα…μετα απο 5 χρονια ληψης αυτων των φαρμακων προσπαθω εδω κ 1 χρονο εντελως μονη να κάνω απεξαρτηση απο αυτες τις ουσιες.

CommunityCategory: Ψυχική υγείαΓεια σας ειχα περασει μια δυσκολη φαση εφηβειας ..περασα καταθλιψη…για κακη μου τυχη με πηγαν σε ψυχιατρο ο οποιος μου εδωσε χαπια για σχιζοφρενεια…ειμαι 22 χρονων εχω καταλαβει το τι μου συνεβαινε κ πως ηταν ενα λαθος να μου δωσουν τα συγκεκριμενα φαρμακα…μετα απο 5 χρονια ληψης αυτων των φαρμακων προσπαθω εδω κ 1 χρονο εντελως μονη να κάνω απεξαρτηση απο αυτες τις ουσιες.
Anonymous asked 4 years ago

σας παρακαλω πολυ χρειάζομαι βοήθεια κ δεν την εχω από πουθενά..ολομόναχη προσπαθώ να κάνω απεξαρτηση σωματική κ ψυχολογική δίνοντας δύναμη στον εαυτό μου..αν μπορείτε επικοινωνήστε μαζί μου μέσω e-mail…Μια μικρή απάντηση θελω για το που μπορώ να απευθυνθώ κ τι πρέπει να κάνω…έχει καταστραφεί η προσωπικότητα μου κ όλη μου η ζωή αυτά τα 5 χρόνια …Ευχαριστώ πολύ έστω που διάβασατε αυτό που ήθελα να ακούσει κάποιος!!
 

1 Answers
Μαρία Φάρου Staff answered 4 years ago

KAΛΗΣΠΕΡΑ. ΤΟ ΚΑΛΥΤΕΡΟ ΕΙΝΑΙ ΝΑ ΚΛΕΙΣΟΥΜΕ ΚΑΠΟΙΑ ΤΗΛΕΦΩΝΙΚΗ ΣΥΝΕΔΡΙΑ ΕΤΣΙ ΩΣΤΕ ΝΑ ΤΑ ΑΝΑΛΥΣΟΥΜΕ ΟΛΑ ΚΑΙ ΝΑ ΠΑΡΕΤΕ ΤΙΣ ΚΑΛΥΤΕΡΕΣ ΔΥΝΑΤΕΣ ΑΠΑΝΤΗΣΕΙΣ. Η ΤΗΛΕΦΩΝΙΚΗ ΣΥΝΕΔΡΙΑ ΘΑ ΕΙΝΑΙ ΔΩΡΕΑΝ. ΤΟ EMAIL ΜΟΥ ΕΙΝΑΙ ΤΟmaria@farou.gr . ΣΕ ΑΥΤΟ ΟΤΑΝ ΜΟΥ ΣΤΕΙΛΕΤΕ ΘΑ ΣΑΣ ΠΑΡΑΘΕΣΩ ΚΑΙ ΤΟ ΤΗΛΕΦΩΝΟ ΜΟΥ ΓΙΑ ΝΑ ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΗΣΟΥΜΕ. ΕΑΝ ΘΕΛΕΤΕ ΝΑ ΣΑΣ ΚΑΛΕΣΩ ΕΓΩ ΣΤΕΙΛΤΕ ΜΟΥ ΤΟ ΔΙΚΟ ΣΑΣ ΣΤΟ ΠΡΟΣΩΠΙΚΟ MAIL. Η ΤΗΛΕΦΩΝΙΚΗ ΣΥΝΕΔΡΙΑ ΘΑ ΦΕΡΕΙ ΚΑΛΥΤΕΡΑ ΑΠΟΤΕΛΕΣΜΑΤΑ ΜΕΣΩ ΣΗΜΑΝΤΙΚΩΝ ΕΡΩΤΗΣΕΩΝ ΠΟΥ ΠΡΕΠΕΙ ΝΑ ΣΑΣ ΤΕΘΟΥΝ ΕΠΙ ΤΟΥ ΘΕΜΑΤΟΣ.ΔΙΑΦΟΡΕΤΙΚΑ ΕΑΝ ΑΥΤΟ ΔΕΝ ΣΑΣ ΕΝΔΙΑΦΕΡΕΙ ΘΑ ΔΕΙΤΕ ΤΗΝ ΑΠΑΝΤΗΣΗ ΣΤΟ email ΣΑΣ (ΕΦΟΣΟΝ ΠΡΩΤΑ ΜΟΥ ΤΟ ΠΑΡΑΘΕΣΕΤΕ ΣΤΟ ΔΙΚΟ ΜΟΥ). ΜΕΣΩ ΜΗΝΥΜΑΤΩΝ ΣΤΟ EMAIL ΘΑ ΕΧΟΥΜΕ ΕΚΤΕΝΕΣΤΕΡΗ ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΙΑ ΕΠΙ ΤΟΥ ΘΕΜΑΤΟΣ ΚΑΙ ΓΙΑ ΕΡΩΤΗΜΑΤΑ ΠΟΥ ΜΠΟΡΕΙ ΝΑ ΣΑΣ ΠΡΟΚΥΨΟΥΝ ΜΕΤΕΠΕΙΤΑ.
EYXAΡΙΣΤΩ ΠΟΛΥ.
ΜΕ ΕΚΤΙΜΗΣΗ,
ΜΑΡΙΑ ΦΑΡΟΥ
ΚΛΙΝΙΚΟΣ ΨΥΧΟΛΟΓΟΣ
#1