Γεια σας ειμαι 34 χρονων γυναικα και νιωθω τελειως ανασφαλης με ολα τελευταια , με το συντροφο με τη δουλεια με το τι να κανω στη συγκεκριμενη στιγμη.. Από τη μια θελω να εξλοικονομισω καποια χρηματα απο μια καλοκαιρινη δουλεια στην οποια εργαζομαι απο την αλλη αυτη η δουλεια δεν μου αρεσει και ειναι λιγοτερς ωρες απο οτι υπολογιζα.Επισης ο συντροφός μου βρισκεται σε καποιο αλλο μερος θα ηθελε πολυ να παω εκει και κυνηγησουμε μαζι τα ονειρα μας αλλα φοβαμαι τις ανασφαλειες μου οπως επισης δεν ειμαι σιγουρη κατα ποσο ειναι ο ανθρωπος της ζωης μου αν και τον αγαπω πιο πολυ και πολυ δυνατα και ταιριαζουμε στα περισσοτερα πραγματα. Τι να κανω?

CommunityCategory: ΓενικάΓεια σας ειμαι 34 χρονων γυναικα και νιωθω τελειως ανασφαλης με ολα τελευταια , με το συντροφο με τη δουλεια με το τι να κανω στη συγκεκριμενη στιγμη.. Από τη μια θελω να εξλοικονομισω καποια χρηματα απο μια καλοκαιρινη δουλεια στην οποια εργαζομαι απο την αλλη αυτη η δουλεια δεν μου αρεσει και ειναι λιγοτερς ωρες απο οτι υπολογιζα.Επισης ο συντροφός μου βρισκεται σε καποιο αλλο μερος θα ηθελε πολυ να παω εκει και κυνηγησουμε μαζι τα ονειρα μας αλλα φοβαμαι τις ανασφαλειες μου οπως επισης δεν ειμαι σιγουρη κατα ποσο ειναι ο ανθρωπος της ζωης μου αν και τον αγαπω πιο πολυ και πολυ δυνατα και ταιριαζουμε στα περισσοτερα πραγματα. Τι να κανω?
Anonymous asked 2 years ago
1 Answers
Μαρία Φάρου Staff answered 2 years ago

KAΛΗΣΠΕΡΑ. ΤΟ ΚΑΛΥΤΕΡΟ ΕΙΝΑΙ ΝΑ ΚΛΕΙΣΟΥΜΕ ΚΑΠΟΙΑ ΤΗΛΕΦΩΝΙΚΗ ΣΥΝΕΔΡΙΑ ΕΤΣΙ ΩΣΤΕ ΝΑ ΤΑ ΑΝΑΛΥΣΟΥΜΕ ΟΛΑ ΚΑΙ ΝΑ ΠΑΡΕΤΕ ΤΙΣ ΚΑΛΥΤΕΡΕΣ ΔΥΝΑΤΕΣ ΑΠΑΝΤΗΣΕΙΣ. Η ΤΗΛΕΦΩΝΙΚΗ ΣΥΝΕΔΡΙΑ ΘΑ ΕΙΝΑΙ ΔΩΡΕΑΝ. ΤΟ EMAIL ΜΟΥ ΕΙΝΑΙ ΤΟmaria@farou.gr . ΣΕ ΑΥΤΟ ΟΤΑΝ ΜΟΥ ΣΤΕΙΛΕΤΕ ΘΑ ΣΑΣ ΠΑΡΑΘΕΣΩ ΚΑΙ ΤΟ ΤΗΛΕΦΩΝΟ ΜΟΥ ΓΙΑ ΝΑ ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΗΣΟΥΜΕ. ΕΑΝ ΘΕΛΕΤΕ ΝΑ ΣΑΣ ΚΑΛΕΣΩ ΕΓΩ ΣΤΕΙΛΤΕ ΜΟΥ ΤΟ ΔΙΚΟ ΣΑΣ ΣΤΟ ΠΡΟΣΩΠΙΚΟ MAIL. Η ΤΗΛΕΦΩΝΙΚΗ ΣΥΝΕΔΡΙΑ ΘΑ ΦΕΡΕΙ ΚΑΛΥΤΕΡΑ ΑΠΟΤΕΛΕΣΜΑΤΑ ΜΕΣΩ ΣΗΜΑΝΤΙΚΩΝ ΕΡΩΤΗΣΕΩΝ ΠΟΥ ΠΡΕΠΕΙ ΝΑ ΣΑΣ ΤΕΘΟΥΝ ΕΠΙ ΤΟΥ ΘΕΜΑΤΟΣ.ΔΙΑΦΟΡΕΤΙΚΑ ΕΑΝ ΑΥΤΟ ΔΕΝ ΣΑΣ ΕΝΔΙΑΦΕΡΕΙ ΘΑ ΔΕΙΤΕ ΤΗΝ ΑΠΑΝΤΗΣΗ ΣΤΟ email ΣΑΣ (ΕΦΟΣΟΝ ΠΡΩΤΑ ΜΟΥ ΤΟ ΠΑΡΑΘΕΣΕΤΕ ΣΤΟ ΔΙΚΟ ΜΟΥ). ΜΕΣΩ ΜΗΝΥΜΑΤΩΝ ΣΤΟ EMAIL ΘΑ ΕΧΟΥΜΕ ΕΚΤΕΝΕΣΤΕΡΗ ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΙΑ ΕΠΙ ΤΟΥ ΘΕΜΑΤΟΣ ΚΑΙ ΓΙΑ ΕΡΩΤΗΜΑΤΑ ΠΟΥ ΜΠΟΡΕΙ ΝΑ ΣΑΣ ΠΡΟΚΥΨΟΥΝ ΜΕΤΕΠΕΙΤΑ.
EYXAΡΙΣΤΩ ΠΟΛΥ. 
ΜΕ ΕΚΤΙΜΗΣΗ,
ΜΑΡΙΑ ΦΑΡΟΥ
ΚΛΙΝΙΚΟΣ ΨΥΧΟΛΟΓΟΣ