Γεια σας ειμαι ο Γιώργος 19 ετων και εχω ενα προβλημα λογικα σαν ιδεοψυχαναγκαστική διαταραχη συμφωνα με τα συμπτωματσ (μελαγχολια , αγχος , εμμονες σκεψεις ) φοβιες ουσιαστικα με το φαινομενο της ομοφυλοφυλιας ενω δεν ειμαι. Ειμαι ετεροφυλος μου αρεσουν πολυ οι γυναικες αλο μικρος απλα εδω και 2 μηνες κοντα αν και εχει ελλατωθει τωρσ σε σχέση απο την αρχη κανω εμμονες σκεψεις σχετικα μεψτην ομοφυόφθλια ενω δεν ειμαι σιγουρα οταν προχοραω στο δρομο νιωθω μεροκες φορες οτι κουνιεμαι ενω προχωταω ισισ κτλ θα το χαρακτηριζα φοβια . Πως μπορω να απαλλαγω απο μονος μου , πως το βλεπετε εσεις ?

CommunityCategory: ΚατάθλιψηΓεια σας ειμαι ο Γιώργος 19 ετων και εχω ενα προβλημα λογικα σαν ιδεοψυχαναγκαστική διαταραχη συμφωνα με τα συμπτωματσ (μελαγχολια , αγχος , εμμονες σκεψεις ) φοβιες ουσιαστικα με το φαινομενο της ομοφυλοφυλιας ενω δεν ειμαι. Ειμαι ετεροφυλος μου αρεσουν πολυ οι γυναικες αλο μικρος απλα εδω και 2 μηνες κοντα αν και εχει ελλατωθει τωρσ σε σχέση απο την αρχη κανω εμμονες σκεψεις σχετικα μεψτην ομοφυόφθλια ενω δεν ειμαι σιγουρα οταν προχοραω στο δρομο νιωθω μεροκες φορες οτι κουνιεμαι ενω προχωταω ισισ κτλ θα το χαρακτηριζα φοβια . Πως μπορω να απαλλαγω απο μονος μου , πως το βλεπετε εσεις ?
Anonymous asked 2 years ago
1 Answers
Μαρία Φάρου Staff answered 2 years ago

KAΛΗΣΠΕΡΑ. ΤΟ ΚΑΛΥΤΕΡΟ ΕΙΝΑΙ ΝΑ ΚΛΕΙΣΟΥΜΕ ΚΑΠΟΙΑ ΤΗΛΕΦΩΝΙΚΗ ΣΥΝΕΔΡΙΑ ΕΤΣΙ ΩΣΤΕ ΝΑ ΤΑ ΑΝΑΛΥΣΟΥΜΕ ΟΛΑ ΚΑΙ ΝΑ ΠΑΡΕΤΕ ΤΙΣ ΚΑΛΥΤΕΡΕΣ ΔΥΝΑΤΕΣ ΑΠΑΝΤΗΣΕΙΣ. Η ΤΗΛΕΦΩΝΙΚΗ ΣΥΝΕΔΡΙΑ ΘΑ ΕΙΝΑΙ ΔΩΡΕΑΝ. ΤΟ EMAIL ΜΟΥ ΕΙΝΑΙ ΤΟmaria@farou.gr . ΣΕ ΑΥΤΟ ΟΤΑΝ ΜΟΥ ΣΤΕΙΛΕΤΕ ΘΑ ΣΑΣ ΠΑΡΑΘΕΣΩ ΚΑΙ ΤΟ ΤΗΛΕΦΩΝΟ ΜΟΥ ΓΙΑ ΝΑ ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΗΣΟΥΜΕ. ΕΑΝ ΘΕΛΕΤΕ ΝΑ ΣΑΣ ΚΑΛΕΣΩ ΕΓΩ ΣΤΕΙΛΤΕ ΜΟΥ ΤΟ ΔΙΚΟ ΣΑΣ ΣΤΟ ΠΡΟΣΩΠΙΚΟ MAIL. Η ΤΗΛΕΦΩΝΙΚΗ ΣΥΝΕΔΡΙΑ ΘΑ ΦΕΡΕΙ ΚΑΛΥΤΕΡΑ ΑΠΟΤΕΛΕΣΜΑΤΑ ΜΕΣΩ ΣΗΜΑΝΤΙΚΩΝ ΕΡΩΤΗΣΕΩΝ ΠΟΥ ΠΡΕΠΕΙ ΝΑ ΣΑΣ ΤΕΘΟΥΝ ΕΠΙ ΤΟΥ ΘΕΜΑΤΟΣ.ΔΙΑΦΟΡΕΤΙΚΑ ΕΑΝ ΑΥΤΟ ΔΕΝ ΣΑΣ ΕΝΔΙΑΦΕΡΕΙ ΘΑ ΔΕΙΤΕ ΤΗΝ ΑΠΑΝΤΗΣΗ ΣΤΟ email ΣΑΣ (ΕΦΟΣΟΝ ΠΡΩΤΑ ΜΟΥ ΤΟ ΠΑΡΑΘΕΣΕΤΕ ΣΤΟ ΔΙΚΟ ΜΟΥ). ΜΕΣΩ ΜΗΝΥΜΑΤΩΝ ΣΤΟ EMAIL ΘΑ ΕΧΟΥΜΕ ΕΚΤΕΝΕΣΤΕΡΗ ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΙΑ ΕΠΙ ΤΟΥ ΘΕΜΑΤΟΣ ΚΑΙ ΓΙΑ ΕΡΩΤΗΜΑΤΑ ΠΟΥ ΜΠΟΡΕΙ ΝΑ ΣΑΣ ΠΡΟΚΥΨΟΥΝ ΜΕΤΕΠΕΙΤΑ.
EYXAΡΙΣΤΩ ΠΟΛΥ. 
ΜΕ ΕΚΤΙΜΗΣΗ,
ΜΑΡΙΑ ΦΑΡΟΥ
ΚΛΙΝΙΚΟΣ ΨΥΧΟΛΟΓΟΣ