Γεια σας, εδώ και αρκετο καιρό αισθάνομαι ότι όντως κάτι δεν πάει καλά με εμένα. Ενω γενικά κα΄ποιος θα με χαρακτηριζε ως ένα ισορροπημένο άτομο και αισιόδοξο έχω αυτοκαταστροφικές τάσεις, σα να μην αγαπάω το εαυτό μου. Όλα ξεκινησαν όταν μπηκα στην εφηβεια όπου άρχισα να τραβάω τα μαλλιά μου και να τα βγάζω, προσπαθησα να το αντιμετωπισω με κουρεμα , να απασχολω τα χερια μου κτλ και το αποδιδαμε στο άγχος , το σταματησα για ενα -2 χρονια και μετα πάλι τα ίδια! Ακομη, και τωρα στο πανεπιστημιο ειδικα φέτος οπου ειμαι τεταρτο έτος έχει παραγίνει το κακό! Στη διαρκεια της εξεταστικη σχεδον έβαλα το 40% των μαλλιών μου! Έχω απελπιστει! Ενα άλλο θέμα που έχω με τον εαυτό μου είναι το βάρος , Πάντα ειχα μερικακιλα παραπάνω όχι τιποτα το συνταρακτικό αλλά 3-4 κιλά, έκανα διαιτα τα έχανα. Στην περιοδο των πανελληνιων πήρα 13κιλά που μετα στο πανεπιστημιο δεν τα έχασα αλλα αντιθέτως εβαλα κι αλλα ! Κάθε προσπαθεια που κάνω με απογοητευει και βυθίζομαι στο φαγητο, οι φίλες μου είναι αδύνατες , δεν τις ζηλευω , αλλα φοβαμαι τι ποτε δε θα μπορεσω να αδυνατισω και να είμαι και εγω λεπτή. Ποτέ δεν κάνω κατι καλό για το εαυτο μου , σα να μην τον αγααπάω ενώ μου αρεσει να βοηθάω άλλους ανθρωπους για εμενα δε με νοιαζει!

CommunityCategory: Ψυχική υγείαΓεια σας, εδώ και αρκετο καιρό αισθάνομαι ότι όντως κάτι δεν πάει καλά με εμένα. Ενω γενικά κα΄ποιος θα με χαρακτηριζε ως ένα ισορροπημένο άτομο και αισιόδοξο έχω αυτοκαταστροφικές τάσεις, σα να μην αγαπάω το εαυτό μου. Όλα ξεκινησαν όταν μπηκα στην εφηβεια όπου άρχισα να τραβάω τα μαλλιά μου και να τα βγάζω, προσπαθησα να το αντιμετωπισω με κουρεμα , να απασχολω τα χερια μου κτλ και το αποδιδαμε στο άγχος , το σταματησα για ενα -2 χρονια και μετα πάλι τα ίδια! Ακομη, και τωρα στο πανεπιστημιο ειδικα φέτος οπου ειμαι τεταρτο έτος έχει παραγίνει το κακό! Στη διαρκεια της εξεταστικη σχεδον έβαλα το 40% των μαλλιών μου! Έχω απελπιστει! Ενα άλλο θέμα που έχω με τον εαυτό μου είναι το βάρος , Πάντα ειχα μερικακιλα παραπάνω όχι τιποτα το συνταρακτικό αλλά 3-4 κιλά, έκανα διαιτα τα έχανα. Στην περιοδο των πανελληνιων πήρα 13κιλά που μετα στο πανεπιστημιο δεν τα έχασα αλλα αντιθέτως εβαλα κι αλλα ! Κάθε προσπαθεια που κάνω με απογοητευει και βυθίζομαι στο φαγητο, οι φίλες μου είναι αδύνατες , δεν τις ζηλευω , αλλα φοβαμαι τι ποτε δε θα μπορεσω να αδυνατισω και να είμαι και εγω λεπτή. Ποτέ δεν κάνω κατι καλό για το εαυτο μου , σα να μην τον αγααπάω ενώ μου αρεσει να βοηθάω άλλους ανθρωπους για εμενα δε με νοιαζει!
Anonymous asked 3 years ago
1 Answers
Μαρία Φάρου Staff answered 3 years ago

KAΛΗΣΠΕΡΑ. ΤΟ ΚΑΛΥΤΕΡΟ ΕΙΝΑΙ ΝΑ ΚΛΕΙΣΟΥΜΕ ΚΑΠΟΙΑ ΤΗΛΕΦΩΝΙΚΗ ΣΥΝΕΔΡΙΑ ΕΤΣΙ ΩΣΤΕ ΝΑ ΤΑ ΑΝΑΛΥΣΟΥΜΕ ΟΛΑ ΚΑΙ ΝΑ ΠΑΡΕΤΕ ΤΙΣ ΚΑΛΥΤΕΡΕΣ ΔΥΝΑΤΕΣ ΑΠΑΝΤΗΣΕΙΣ. Η ΤΗΛΕΦΩΝΙΚΗ ΣΥΝΕΔΡΙΑ ΘΑ ΕΙΝΑΙ ΔΩΡΕΑΝ. ΤΟ EMAIL ΜΟΥ ΕΙΝΑΙ ΤΟmaria@farou.gr . ΣΕ ΑΥΤΟ ΟΤΑΝ ΜΟΥ ΣΤΕΙΛΕΤΕ ΘΑ ΣΑΣ ΠΑΡΑΘΕΣΩ ΚΑΙ ΤΟ ΤΗΛΕΦΩΝΟ ΜΟΥ ΓΙΑ ΝΑ ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΗΣΟΥΜΕ. ΕΑΝ ΘΕΛΕΤΕ ΝΑ ΣΑΣ ΚΑΛΕΣΩ ΕΓΩ ΣΤΕΙΛΤΕ ΜΟΥ ΤΟ ΔΙΚΟ ΣΑΣ ΣΤΟ ΠΡΟΣΩΠΙΚΟ MAIL. Η ΤΗΛΕΦΩΝΙΚΗ ΣΥΝΕΔΡΙΑ ΘΑ ΦΕΡΕΙ ΚΑΛΥΤΕΡΑ ΑΠΟΤΕΛΕΣΜΑΤΑ ΜΕΣΩ ΣΗΜΑΝΤΙΚΩΝ ΕΡΩΤΗΣΕΩΝ ΠΟΥ ΠΡΕΠΕΙ ΝΑ ΣΑΣ ΤΕΘΟΥΝ ΕΠΙ ΤΟΥ ΘΕΜΑΤΟΣ.ΔΙΑΦΟΡΕΤΙΚΑ ΕΑΝ ΑΥΤΟ ΔΕΝ ΣΑΣ ΕΝΔΙΑΦΕΡΕΙ ΘΑ ΔΕΙΤΕ ΤΗΝ ΑΠΑΝΤΗΣΗ ΣΤΟ email ΣΑΣ (ΕΦΟΣΟΝ ΠΡΩΤΑ ΜΟΥ ΤΟ ΠΑΡΑΘΕΣΕΤΕ ΣΤΟ ΔΙΚΟ ΜΟΥ). ΜΕΣΩ ΜΗΝΥΜΑΤΩΝ ΣΤΟ EMAIL ΘΑ ΕΧΟΥΜΕ ΕΚΤΕΝΕΣΤΕΡΗ ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΙΑ ΕΠΙ ΤΟΥ ΘΕΜΑΤΟΣ ΚΑΙ ΓΙΑ ΕΡΩΤΗΜΑΤΑ ΠΟΥ ΜΠΟΡΕΙ ΝΑ ΣΑΣ ΠΡΟΚΥΨΟΥΝ ΜΕΤΕΠΕΙΤΑ.
EYXAΡΙΣΤΩ ΠΟΛΥ.
ΜΕ ΕΚΤΙΜΗΣΗ,
ΜΑΡΙΑ ΦΑΡΟΥ
ΚΛΙΝΙΚΟΣ ΨΥΧΟΛΟΓΟΣ