Γεια σας,ειμαι 21 και είμαι στο 1 ετος των σπουδων μου σε μια πολη αρκετα μακρια από τον τοπο καταγωγης μου ,που όμως εγω επελεξα.Πολλες φορες αισθάνομαι αρκετα μονη μου γιατι δεν εχω ατομα στα οποια να μπορω να στηριχτω,εχω κανει παρεες αλλα δεν είναι κατι σιγουρο και αυτό μου προκαλει ανασφαλεια,στο λυκειο ειχα παρεα που με υπολογιζε αρκετα αλλα εδώ νιώθω ότι είναι πολύ δυσκολο να δημιουργησω φιλικες σχεσεις μεσα από τις οποιες θα νιώθω ασφαλεια,δεν ειχα ιδεα πως είναι τοσο δυσκολες οι σχεσεις όταν εισαι σε ένα νεο μερος.Πλεον είναι καποιες μερες που νιώθω πολύ καλα και με την παρεα η με καποια φιλη μου αλλα άλλες παλι {αν ας πουμε δεν με παρουν καποιο τηλεφωνω}νιώθω στην "απ εξω".Επισης για καποιον αγνωστο λογο είμαι αρκετες φορες μεσα στα νευρα και δε μπορω να τα διαχειριστω,η μπορουν να μου δημιουργηθουν πολύ ευκολα με το παραμικρο.Ακομη,οποιαδηποτε ερωτικη σχεση παει να ξεκινησει καταληγει παντα αδοξα τα τελευταια χρονια γιατι με αγχωνουν τοσο πολύ που καταληγω να φαινομαι αδιαφορη.Ευχαριστω πολύ .

CommunityCategory: ΓενικάΓεια σας,ειμαι 21 και είμαι στο 1 ετος των σπουδων μου σε μια πολη αρκετα μακρια από τον τοπο καταγωγης μου ,που όμως εγω επελεξα.Πολλες φορες αισθάνομαι αρκετα μονη μου γιατι δεν εχω ατομα στα οποια να μπορω να στηριχτω,εχω κανει παρεες αλλα δεν είναι κατι σιγουρο και αυτό μου προκαλει ανασφαλεια,στο λυκειο ειχα παρεα που με υπολογιζε αρκετα αλλα εδώ νιώθω ότι είναι πολύ δυσκολο να δημιουργησω φιλικες σχεσεις μεσα από τις οποιες θα νιώθω ασφαλεια,δεν ειχα ιδεα πως είναι τοσο δυσκολες οι σχεσεις όταν εισαι σε ένα νεο μερος.Πλεον είναι καποιες μερες που νιώθω πολύ καλα και με την παρεα η με καποια φιλη μου αλλα άλλες παλι {αν ας πουμε δεν με παρουν καποιο τηλεφωνω}νιώθω στην "απ εξω".Επισης για καποιον αγνωστο λογο είμαι αρκετες φορες μεσα στα νευρα και δε μπορω να τα διαχειριστω,η μπορουν να μου δημιουργηθουν πολύ ευκολα με το παραμικρο.Ακομη,οποιαδηποτε ερωτικη σχεση παει να ξεκινησει καταληγει παντα αδοξα τα τελευταια χρονια γιατι με αγχωνουν τοσο πολύ που καταληγω να φαινομαι αδιαφορη.Ευχαριστω πολύ .
Anonymous asked 4 years ago
1 Answers
Μαρία Φάρου Staff answered 4 years ago

KAΛΗΣΠΕΡΑ. ΤΟ ΚΑΛΥΤΕΡΟ ΕΙΝΑΙ ΝΑ ΚΛΕΙΣΟΥΜΕ ΚΑΠΟΙΑ ΤΗΛΕΦΩΝΙΚΗ ΣΥΝΕΔΡΙΑ ΕΤΣΙ ΩΣΤΕ ΝΑ ΤΑ ΑΝΑΛΥΣΟΥΜΕ ΟΛΑ ΚΑΙ ΝΑ ΠΑΡΕΤΕ ΤΙΣ ΚΑΛΥΤΕΡΕΣ ΔΥΝΑΤΕΣ ΑΠΑΝΤΗΣΕΙΣ. Η ΤΗΛΕΦΩΝΙΚΗ ΣΥΝΕΔΡΙΑ ΘΑ ΕΙΝΑΙ ΔΩΡΕΑΝ. ΤΟ EMAIL ΜΟΥ ΕΙΝΑΙ ΤΟmaria@farou.gr . ΣΕ ΑΥΤΟ ΟΤΑΝ ΜΟΥ ΣΤΕΙΛΕΤΕ ΘΑ ΣΑΣ ΠΑΡΑΘΕΣΩ ΚΑΙ ΤΟ ΤΗΛΕΦΩΝΟ ΜΟΥ ΓΙΑ ΝΑ ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΗΣΟΥΜΕ. ΕΑΝ ΘΕΛΕΤΕ ΝΑ ΣΑΣ ΚΑΛΕΣΩ ΕΓΩ ΣΤΕΙΛΤΕ ΜΟΥ ΤΟ ΔΙΚΟ ΣΑΣ ΣΤΟ ΠΡΟΣΩΠΙΚΟ MAIL. Η ΤΗΛΕΦΩΝΙΚΗ ΣΥΝΕΔΡΙΑ ΘΑ ΦΕΡΕΙ ΚΑΛΥΤΕΡΑ ΑΠΟΤΕΛΕΣΜΑΤΑ ΜΕΣΩ ΣΗΜΑΝΤΙΚΩΝ ΕΡΩΤΗΣΕΩΝ ΠΟΥ ΠΡΕΠΕΙ ΝΑ ΣΑΣ ΤΕΘΟΥΝ ΕΠΙ ΤΟΥ ΘΕΜΑΤΟΣ.ΔΙΑΦΟΡΕΤΙΚΑ ΕΑΝ ΑΥΤΟ ΔΕΝ ΣΑΣ ΕΝΔΙΑΦΕΡΕΙ ΘΑ ΔΕΙΤΕ ΤΗΝ ΑΠΑΝΤΗΣΗ ΣΤΟ email ΣΑΣ (ΕΦΟΣΟΝ ΠΡΩΤΑ ΜΟΥ ΤΟ ΠΑΡΑΘΕΣΕΤΕ ΣΤΟ ΔΙΚΟ ΜΟΥ). ΜΕΣΩ ΜΗΝΥΜΑΤΩΝ ΣΤΟ EMAIL ΘΑ ΕΧΟΥΜΕ ΕΚΤΕΝΕΣΤΕΡΗ ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΙΑ ΕΠΙ ΤΟΥ ΘΕΜΑΤΟΣ ΚΑΙ ΓΙΑ ΕΡΩΤΗΜΑΤΑ ΠΟΥ ΜΠΟΡΕΙ ΝΑ ΣΑΣ ΠΡΟΚΥΨΟΥΝ ΜΕΤΕΠΕΙΤΑ.
EYXAΡΙΣΤΩ ΠΟΛΥ.
ΜΕ ΕΚΤΙΜΗΣΗ,
ΜΑΡΙΑ ΦΑΡΟΥ
ΚΛΙΝΙΚΟΣ ΨΥΧΟΛΟΓΟΣ.
#1