γεια σας!ειμαι ειμαι μικρη και δεν ειμαι καλα !παω πολλες δραστηριοτητες(παλι καλα αλλιως θα ειχα πεσει σε καταθλήψη)λοιποννν….ο πατερας μου ειναι καλος ανθρωπος !Με αγαπαει παρα πολυ!!η μανα μου ομως……..λεει οτι με αγαπαει και με λατρευει αλλα δεν νομιζω. Το θεμα μοθ με την μανα μου ειναι το εξης η μανα μου καθε μερα πινει κρασι και καπνιζει!!οι φιλες μ ου την σχολιαζουν !βεβαια δεν μεθαει και της λεω να το στματησει αλλα αυτη μου λειι ειμαι 45 ετων δεν θα μου πεις εσυ ενα 12 χρονο τι θα κανω.και νευριαζει συνεχεια και δεν μου φερεται σαν παιδι της αλλα σαν εχθρος της.Τελος παιρνει τηλεφωνο την γιαγια μου και την θεια μου και τους λεει τα πραγματα οπως θελει και μετα λεει οτι τς βγαζω γλωσσα και βγαζει δικα της σεναρια…Και το χειροτερο ειναι οτι η θεια μου και η γιαγια μου με μαλωνουν.Επισης η μανα μου κανει παντα οτι την συμφερει…Τι να κανω σε αυτην την περιπτωση?Σας παρακαλω βοηθηστε με!

CommunityCategory: Οικογενειακά Θέματαγεια σας!ειμαι ειμαι μικρη και δεν ειμαι καλα !παω πολλες δραστηριοτητες(παλι καλα αλλιως θα ειχα πεσει σε καταθλήψη)λοιποννν….ο πατερας μου ειναι καλος ανθρωπος !Με αγαπαει παρα πολυ!!η μανα μου ομως……..λεει οτι με αγαπαει και με λατρευει αλλα δεν νομιζω. Το θεμα μοθ με την μανα μου ειναι το εξης η μανα μου καθε μερα πινει κρασι και καπνιζει!!οι φιλες μ ου την σχολιαζουν !βεβαια δεν μεθαει και της λεω να το στματησει αλλα αυτη μου λειι ειμαι 45 ετων δεν θα μου πεις εσυ ενα 12 χρονο τι θα κανω.και νευριαζει συνεχεια και δεν μου φερεται σαν παιδι της αλλα σαν εχθρος της.Τελος παιρνει τηλεφωνο την γιαγια μου και την θεια μου και τους λεει τα πραγματα οπως θελει και μετα λεει οτι τς βγαζω γλωσσα και βγαζει δικα της σεναρια…Και το χειροτερο ειναι οτι η θεια μου και η γιαγια μου με μαλωνουν.Επισης η μανα μου κανει παντα οτι την συμφερει…Τι να κανω σε αυτην την περιπτωση?Σας παρακαλω βοηθηστε με!
Anonymous asked 2 years ago
1 Answers
Μαρία Φάρου Staff answered 2 years ago

KAΛΗΣΠΕΡΑ. ΤΟ ΚΑΛΥΤΕΡΟ ΕΙΝΑΙ ΝΑ ΚΛΕΙΣΟΥΜΕ ΚΑΠΟΙΑ ΤΗΛΕΦΩΝΙΚΗ ΣΥΝΕΔΡΙΑ ΕΤΣΙ ΩΣΤΕ ΝΑ ΑΝΑΛΥΣΟΥΜΕ ΤΟ ΖΗΤΗΜΑ ΠΑΡΑΠΑΝΩ ΓΙΑ ΝΑ ΚΑΤΑΝΟΗΣΩ ΚΑΠΟΙΑ ΠΡΑΓΜΑΤΑ ΠΟΥ ΧΡΕΙΑΖΕΤΑΙ. ΤΟ EMAIL ΜΟΥ ΕΙΝΑΙ ΤΟmaria@farou.gr . ΣΕ ΑΥΤΟ ΟΤΑΝ ΜΟΥ ΣΤΕΙΛΕΤΕ ΘΑ ΣΑΣ ΠΑΡΑΘΕΣΩ ΚΑΙ ΤΟ ΤΗΛΕΦΩΝΟ ΜΟΥ ΓΙΑ ΝΑ ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΗΣΟΥΜΕ. ΕΑΝ ΘΕΛΕΤΕ ΝΑ ΣΑΣ ΚΑΛΕΣΩ ΕΓΩ ΣΤΕΙΛΤΕ ΜΟΥ ΤΟ ΔΙΚΟ ΣΑΣ ΣΤΟ ΠΡΟΣΩΠΙΚΟ MAIL. Η ΤΗΛΕΦΩΝΙΚΗ ΣΥΝΕΔΡΙΑ ΘΑ ΦΕΡΕΙ ΚΑΛΥΤΕΡΑ ΑΠΟΤΕΛΕΣΜΑΤΑ ΜΕΣΩ ΣΗΜΑΝΤΙΚΩΝ ΕΡΩΤΗΣΕΩΝ ΠΟΥ ΠΡΕΠΕΙ ΝΑ ΣΑΣ ΤΕΘΟΥΝ ΕΠΙ ΤΟΥ ΘΕΜΑΤΟΣ.ΔΙΑΦΟΡΕΤΙΚΑ ΕΑΝ ΑΥΤΟ ΔΕΝ ΣΑΣ ΕΝΔΙΑΦΕΡΕΙ ΘΑ ΔΕΙΤΕ ΤΗΝ ΑΠΑΝΤΗΣΗ ΣΤΟ email ΣΑΣ (ΕΦΟΣΟΝ ΠΡΩΤΑ ΜΟΥ ΤΟ ΠΑΡΑΘΕΣΕΤΕ ΣΤΟ ΔΙΚΟ ΜΟΥ). ΜΕΣΩ ΜΗΝΥΜΑΤΩΝ ΣΤΟ EMAIL ΘΑ ΕΧΟΥΜΕ ΕΚΤΕΝΕΣΤΕΡΗ ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΙΑ ΕΠΙ ΤΟΥ ΘΕΜΑΤΟΣ ΚΑΙ ΓΙΑ ΕΡΩΤΗΜΑΤΑ ΠΟΥ ΜΠΟΡΕΙ ΝΑ ΣΑΣ ΠΡΟΚΥΨΟΥΝ ΜΕΤΕΠΕΙΤΑ.
EYXAΡΙΣΤΩ ΠΟΛΥ.
ΜΕ ΕΚΤΙΜΗΣΗ,
ΜΑΡΙΑ ΦΑΡΟΥ
ΚΛΙΝΙΚΟΣ ΨΥΧΟΛΟΓΟΣ.