Γεια σαςΑπο 3 χρόνων που ηταν χώρισαν οι γονεις μας. Η μητέρα μου πολύ γρήγορα παρουσίασε κατάθλιψη. Μεγαλωναμε μαζί της. Ο πατέρας μου ηταν σχεδόν απών. Ο αδερφός μου στα 18 του είχε ατύχημα κ τώρα σχεδόν στα 20 του, δεν έχει επαφες με την μητέρα μου πολλές λογο του οτι μένει με την πατερα μου, αλλά δε βλέποντας συχνα ουτε στις εξόδου ς του απο το στρατό. Είναι ενα παιδί που θ έλεγα δυστυχώς πως έχει μεγαλώσει με μοναξιά. Τον βλέπω πολύ μελαγχολικό όλο κ πιο συχνά όταν δεν είναι με κάποιο φίλο του μαζί κ δεν μπορώ ν είμαι σίγουρη πως είναι ας πούμε καλά ψυχολογικά ούτε αν εγώ μπορώ κ πως να τον βοηθήσω σωστά. Πραγματικό χρειάζομαι τη βοήθεια σας.

CommunityCategory: Οικογενειακά ΘέματαΓεια σαςΑπο 3 χρόνων που ηταν χώρισαν οι γονεις μας. Η μητέρα μου πολύ γρήγορα παρουσίασε κατάθλιψη. Μεγαλωναμε μαζί της. Ο πατέρας μου ηταν σχεδόν απών. Ο αδερφός μου στα 18 του είχε ατύχημα κ τώρα σχεδόν στα 20 του, δεν έχει επαφες με την μητέρα μου πολλές λογο του οτι μένει με την πατερα μου, αλλά δε βλέποντας συχνα ουτε στις εξόδου ς του απο το στρατό. Είναι ενα παιδί που θ έλεγα δυστυχώς πως έχει μεγαλώσει με μοναξιά. Τον βλέπω πολύ μελαγχολικό όλο κ πιο συχνά όταν δεν είναι με κάποιο φίλο του μαζί κ δεν μπορώ ν είμαι σίγουρη πως είναι ας πούμε καλά ψυχολογικά ούτε αν εγώ μπορώ κ πως να τον βοηθήσω σωστά. Πραγματικό χρειάζομαι τη βοήθεια σας.
1 Answers
Μαρία Φάρου Staff answered 3 years ago

KAΛΗΣΠΕΡΑ. ΤΟ ΚΑΛΥΤΕΡΟ ΕΙΝΑΙ ΝΑ ΚΛΕΙΣΟΥΜΕ ΚΑΠΟΙΑ ΤΗΛΕΦΩΝΙΚΗ ΣΥΝΕΔΡΙΑ ΕΤΣΙ ΩΣΤΕ ΝΑ ΤΑ ΑΝΑΛΥΣΟΥΜΕ ΟΛΑ ΚΑΙ ΝΑ ΠΑΡΕΤΕ ΤΙΣ ΚΑΛΥΤΕΡΕΣ ΔΥΝΑΤΕΣ ΑΠΑΝΤΗΣΕΙΣ. Η ΤΗΛΕΦΩΝΙΚΗ ΣΥΝΕΔΡΙΑ ΘΑ ΕΙΝΑΙ ΔΩΡΕΑΝ. ΤΟ EMAIL ΜΟΥ ΕΙΝΑΙ ΤΟmaria@farou.gr . ΣΕ ΑΥΤΟ ΟΤΑΝ ΜΟΥ ΣΤΕΙΛΕΤΕ ΘΑ ΣΑΣ ΠΑΡΑΘΕΣΩ ΚΑΙ ΤΟ ΤΗΛΕΦΩΝΟ ΜΟΥ ΓΙΑ ΝΑ ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΗΣΟΥΜΕ. ΕΑΝ ΘΕΛΕΤΕ ΝΑ ΣΑΣ ΚΑΛΕΣΩ ΕΓΩ ΣΤΕΙΛΤΕ ΜΟΥ ΤΟ ΔΙΚΟ ΣΑΣ ΣΤΟ ΠΡΟΣΩΠΙΚΟ MAIL. Η ΤΗΛΕΦΩΝΙΚΗ ΣΥΝΕΔΡΙΑ ΘΑ ΦΕΡΕΙ ΚΑΛΥΤΕΡΑ ΑΠΟΤΕΛΕΣΜΑΤΑ ΜΕΣΩ ΣΗΜΑΝΤΙΚΩΝ ΕΡΩΤΗΣΕΩΝ ΠΟΥ ΠΡΕΠΕΙ ΝΑ ΣΑΣ ΤΕΘΟΥΝ ΕΠΙ ΤΟΥ ΘΕΜΑΤΟΣ.ΔΙΑΦΟΡΕΤΙΚΑ ΕΑΝ ΑΥΤΟ ΔΕΝ ΣΑΣ ΕΝΔΙΑΦΕΡΕΙ ΘΑ ΔΕΙΤΕ ΤΗΝ ΑΠΑΝΤΗΣΗ ΣΤΟ email ΣΑΣ (ΕΦΟΣΟΝ ΠΡΩΤΑ ΜΟΥ ΤΟ ΠΑΡΑΘΕΣΕΤΕ ΣΤΟ ΔΙΚΟ ΜΟΥ). ΜΕΣΩ ΜΗΝΥΜΑΤΩΝ ΣΤΟ EMAIL ΘΑ ΕΧΟΥΜΕ ΕΚΤΕΝΕΣΤΕΡΗ ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΙΑ ΕΠΙ ΤΟΥ ΘΕΜΑΤΟΣ ΚΑΙ ΓΙΑ ΕΡΩΤΗΜΑΤΑ ΠΟΥ ΜΠΟΡΕΙ ΝΑ ΣΑΣ ΠΡΟΚΥΨΟΥΝ ΜΕΤΕΠΕΙΤΑ.
EYXAΡΙΣΤΩ ΠΟΛΥ.
ΜΕ ΕΚΤΙΜΗΣΗ,
ΜΑΡΙΑ ΦΑΡΟΥ
ΚΛΙΝΙΚΟΣ ΨΥΧΟΛΟΓΟΣ