Γειά σας ονομάζομαι Μαρία. Έχω μια σχέση 4,μηνων με ένα πολύ καλό άτομο αλλά πριν από μερικές ημέρες έγινε ένα συμβάν. Ξεκίνησε να με γαρ γελάει Κ να με τσιμπάει σε κάποια στιγμή χωρίς να το καταλάβω τον πόνεσε Κ αυθόρμητα με χαστούκι σε. Εγώ ζήτησα συγνώμη Κ του εξήγησα ότι δεν το κτλβε. Εκείνος δεν σχολίασε τπτ. Απλά μετά ερχόταν μ αγκαλιάζε με φίλουσε Κ προσπαθούσε με πράξεις να μου δείξει μετανοια. Εμένα όμως όλο αυτό με έκανε να μην μπορώ πλέον να τον πλησίασω..θελω να το συζητήσουμε αλλά δεν ξέρω γιατί δεν μπορώ να ανοίξω αυτό το θέμα.

CommunityCategory: ΣχέσηΓειά σας ονομάζομαι Μαρία. Έχω μια σχέση 4,μηνων με ένα πολύ καλό άτομο αλλά πριν από μερικές ημέρες έγινε ένα συμβάν. Ξεκίνησε να με γαρ γελάει Κ να με τσιμπάει σε κάποια στιγμή χωρίς να το καταλάβω τον πόνεσε Κ αυθόρμητα με χαστούκι σε. Εγώ ζήτησα συγνώμη Κ του εξήγησα ότι δεν το κτλβε. Εκείνος δεν σχολίασε τπτ. Απλά μετά ερχόταν μ αγκαλιάζε με φίλουσε Κ προσπαθούσε με πράξεις να μου δείξει μετανοια. Εμένα όμως όλο αυτό με έκανε να μην μπορώ πλέον να τον πλησίασω..θελω να το συζητήσουμε αλλά δεν ξέρω γιατί δεν μπορώ να ανοίξω αυτό το θέμα.
1 Answers
Μαρία Φάρου Staff answered 4 years ago

KAΛΗΣΠΕΡΑ. ΤΟ ΚΑΛΥΤΕΡΟ ΕΙΝΑΙ ΝΑ ΚΛΕΙΣΟΥΜΕ ΚΑΠΟΙΑ ΤΗΛΕΦΩΝΙΚΗ ΣΥΝΕΔΡΙΑ ΕΤΣΙ ΩΣΤΕ ΝΑ ΤΑ ΑΝΑΛΥΣΟΥΜΕ ΟΛΑ ΚΑΙ ΝΑ ΠΑΡΕΤΕ ΤΙΣ ΚΑΛΥΤΕΡΕΣ ΔΥΝΑΤΕΣ ΑΠΑΝΤΗΣΕΙΣ. Η ΤΗΛΕΦΩΝΙΚΗ ΣΥΝΕΔΡΙΑ ΘΑ ΕΙΝΑΙ ΔΩΡΕΑΝ. ΤΟ EMAIL ΜΟΥ ΕΙΝΑΙ ΤΟmaria@farou.gr . ΣΕ ΑΥΤΟ ΟΤΑΝ ΜΟΥ ΣΤΕΙΛΕΤΕ ΘΑ ΣΑΣ ΠΑΡΑΘΕΣΩ ΚΑΙ ΤΟ ΤΗΛΕΦΩΝΟ ΜΟΥ ΓΙΑ ΝΑ ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΗΣΟΥΜΕ. ΕΑΝ ΘΕΛΕΤΕ ΝΑ ΣΑΣ ΚΑΛΕΣΩ ΕΓΩ ΣΤΕΙΛΤΕ ΜΟΥ ΤΟ ΔΙΚΟ ΣΑΣ ΣΤΟ ΠΡΟΣΩΠΙΚΟ MAIL. Η ΤΗΛΕΦΩΝΙΚΗ ΣΥΝΕΔΡΙΑ ΘΑ ΦΕΡΕΙ ΚΑΛΥΤΕΡΑ ΑΠΟΤΕΛΕΣΜΑΤΑ ΜΕΣΩ ΣΗΜΑΝΤΙΚΩΝ ΕΡΩΤΗΣΕΩΝ ΠΟΥ ΠΡΕΠΕΙ ΝΑ ΣΑΣ ΤΕΘΟΥΝ ΕΠΙ ΤΟΥ ΘΕΜΑΤΟΣ.ΔΙΑΦΟΡΕΤΙΚΑ ΕΑΝ ΑΥΤΟ ΔΕΝ ΣΑΣ ΕΝΔΙΑΦΕΡΕΙ ΘΑ ΔΕΙΤΕ ΤΗΝ ΑΠΑΝΤΗΣΗ ΣΤΟ email ΣΑΣ (ΕΦΟΣΟΝ ΠΡΩΤΑ ΜΟΥ ΤΟ ΠΑΡΑΘΕΣΕΤΕ ΣΤΟ ΔΙΚΟ ΜΟΥ). ΜΕΣΩ ΜΗΝΥΜΑΤΩΝ ΣΤΟ EMAIL ΘΑ ΕΧΟΥΜΕ ΕΚΤΕΝΕΣΤΕΡΗ ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΙΑ ΕΠΙ ΤΟΥ ΘΕΜΑΤΟΣ ΚΑΙ ΓΙΑ ΕΡΩΤΗΜΑΤΑ ΠΟΥ ΜΠΟΡΕΙ ΝΑ ΣΑΣ ΠΡΟΚΥΨΟΥΝ ΜΕΤΕΠΕΙΤΑ.
EYXAΡΙΣΤΩ ΠΟΛΥ.
ΜΕ ΕΚΤΙΜΗΣΗ,
ΜΑΡΙΑ ΦΑΡΟΥ
ΚΛΙΝΙΚΟΣ ΨΥΧΟΛΟΓΟΣ.