Γειά σας, είχα μια σχέση και χώρισα… πριν 1,5 χρόνο ήρθα αντιμέτωπη με απιστιες και ψέματα παραλληλα με απασχολούσαν και προβλήματα οικονομικά κυρίως και οικογενειακά. όταν χώρισα τότε ένιωσα μια δυσφορία εντονη μέσα μου και έντονο φόβο για οτιδήποτε, επίσης μου ερχόταν περίεργες σκέψεις τυρανικές που πολλές φορές με κατέκρινε ο εαυτός μου. και άλλα τέτοια παράξενα που δε θέλω να θυμάμαι….τωρα βλέπω τα πράγματα εντελώς διαφορετικά. το προβλημα μου όμως είναι πως απο τότε μου δημιουργήθηκαν προβλήματα στον κύκλο μου. ουδέποτε είχα το παραμικρό προβλημα στον κύκλο μου απο τότε όμως το γεννητικό και αναπαραγωγικο μου συστημα υπολειτουργει. πηγα σε γιατρους γυναικολόγους και ενδοκρινολόγο έκανα εξετάσεις και δεν έβλεπαν κανενα πρόβλημα. η ενδοκρινολόγος μου είπε οτι ίσως είναι ψυχολογικο και θα ήθελα δε ξέρω τι να σκεφτώ εγώ τώρα για να μου ξαναέρθει φυσιολογικά περιοδος όπως πριν. που να εστιάσω την προσοχή μου; αν μπορείτε κατι να μου πείτε….

CommunityCategory: Ψυχική υγείαΓειά σας, είχα μια σχέση και χώρισα… πριν 1,5 χρόνο ήρθα αντιμέτωπη με απιστιες και ψέματα παραλληλα με απασχολούσαν και προβλήματα οικονομικά κυρίως και οικογενειακά. όταν χώρισα τότε ένιωσα μια δυσφορία εντονη μέσα μου και έντονο φόβο για οτιδήποτε, επίσης μου ερχόταν περίεργες σκέψεις τυρανικές που πολλές φορές με κατέκρινε ο εαυτός μου. και άλλα τέτοια παράξενα που δε θέλω να θυμάμαι….τωρα βλέπω τα πράγματα εντελώς διαφορετικά. το προβλημα μου όμως είναι πως απο τότε μου δημιουργήθηκαν προβλήματα στον κύκλο μου. ουδέποτε είχα το παραμικρό προβλημα στον κύκλο μου απο τότε όμως το γεννητικό και αναπαραγωγικο μου συστημα υπολειτουργει. πηγα σε γιατρους γυναικολόγους και ενδοκρινολόγο έκανα εξετάσεις και δεν έβλεπαν κανενα πρόβλημα. η ενδοκρινολόγος μου είπε οτι ίσως είναι ψυχολογικο και θα ήθελα δε ξέρω τι να σκεφτώ εγώ τώρα για να μου ξαναέρθει φυσιολογικά περιοδος όπως πριν. που να εστιάσω την προσοχή μου; αν μπορείτε κατι να μου πείτε….
Anonymous asked 2 years ago
1 Answers
Μαρία Φάρου Staff answered 2 years ago

KAΛΗΣΠΕΡΑ. ΤΟ ΚΑΛΥΤΕΡΟ ΕΙΝΑΙ ΝΑ ΚΛΕΙΣΟΥΜΕ ΚΑΠΟΙΑ ΤΗΛΕΦΩΝΙΚΗ ΣΥΝΕΔΡΙΑ ΕΤΣΙ ΩΣΤΕ ΝΑ ΤΑ ΑΝΑΛΥΣΟΥΜΕ ΟΛΑ ΚΑΙ ΝΑ ΠΑΡΕΤΕ ΤΙΣ ΚΑΛΥΤΕΡΕΣ ΔΥΝΑΤΕΣ ΑΠΑΝΤΗΣΕΙΣ. Η ΤΗΛΕΦΩΝΙΚΗ ΣΥΝΕΔΡΙΑ ΘΑ ΕΙΝΑΙ ΔΩΡΕΑΝ. ΤΟ EMAIL ΜΟΥ ΕΙΝΑΙ ΤΟmaria@farou.gr . ΣΕ ΑΥΤΟ ΟΤΑΝ ΜΟΥ ΣΤΕΙΛΕΤΕ ΘΑ ΣΑΣ ΠΑΡΑΘΕΣΩ ΚΑΙ ΤΟ ΤΗΛΕΦΩΝΟ ΜΟΥ ΓΙΑ ΝΑ ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΗΣΟΥΜΕ. ΕΑΝ ΘΕΛΕΤΕ ΝΑ ΣΑΣ ΚΑΛΕΣΩ ΕΓΩ ΣΤΕΙΛΤΕ ΜΟΥ ΤΟ ΔΙΚΟ ΣΑΣ ΣΤΟ ΠΡΟΣΩΠΙΚΟ MAIL. Η ΤΗΛΕΦΩΝΙΚΗ ΣΥΝΕΔΡΙΑ ΘΑ ΦΕΡΕΙ ΚΑΛΥΤΕΡΑ ΑΠΟΤΕΛΕΣΜΑΤΑ ΜΕΣΩ ΣΗΜΑΝΤΙΚΩΝ ΕΡΩΤΗΣΕΩΝ ΠΟΥ ΠΡΕΠΕΙ ΝΑ ΣΑΣ ΤΕΘΟΥΝ ΕΠΙ ΤΟΥ ΘΕΜΑΤΟΣ.ΔΙΑΦΟΡΕΤΙΚΑ ΕΑΝ ΑΥΤΟ ΔΕΝ ΣΑΣ ΕΝΔΙΑΦΕΡΕΙ ΘΑ ΔΕΙΤΕ ΤΗΝ ΑΠΑΝΤΗΣΗ ΣΤΟ email ΣΑΣ (ΕΦΟΣΟΝ ΠΡΩΤΑ ΜΟΥ ΤΟ ΠΑΡΑΘΕΣΕΤΕ ΣΤΟ ΔΙΚΟ ΜΟΥ). ΜΕΣΩ ΜΗΝΥΜΑΤΩΝ ΣΤΟ EMAIL ΘΑ ΕΧΟΥΜΕ ΕΚΤΕΝΕΣΤΕΡΗ ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΙΑ ΕΠΙ ΤΟΥ ΘΕΜΑΤΟΣ ΚΑΙ ΓΙΑ ΕΡΩΤΗΜΑΤΑ ΠΟΥ ΜΠΟΡΕΙ ΝΑ ΣΑΣ ΠΡΟΚΥΨΟΥΝ ΜΕΤΕΠΕΙΤΑ.
EYXAΡΙΣΤΩ ΠΟΛΥ. 
ΜΕ ΕΚΤΙΜΗΣΗ,
ΜΑΡΙΑ ΦΑΡΟΥ
ΚΛΙΝΙΚΟΣ ΨΥΧΟΛΟΓΟΣ