Γειά σας! Είμαι 20 χρονών και σπουδάζω Νομική. Σας γράφω γιατί νομίζω οτι πάσχω απο ή τουλάχιστον διαπιστώνω ότι έχω κάποια συμπτώματα αλεξιθυμίας. Γενικά δυσκο λεύομαι πάρα πολύ να καταλάβω τα συναισθήματά μου αλλά και των άλλων, με αποτέλ εσμ α να έχω πρόβλημα στις σχέσεις με το άλλο φύλο. Δυσκολεύομαι να καταλάβω πό τε α ρέ σω σε κάποιον,δεν αναγνωρίζω τα σημάδια με αποτέλεσμα να είμαι μόνη μου,α φού ότ αν πια το καταλάβω θα είναι αργά κ μετά από υπόδειξη των φίλων μου. Τώρα π άλι έκανα το πρώτο βήμα κ βγαίνω με ένα παιδί,αλλά δεν νιώθω κάτι κ δεν μπορώ να κα ταλ άβω αν πρεπει να το προχωρήσω ή όχι. Δεν μπορώ να καταλάβω ούτε αν μου αρέσ ει ή όχι! Χρειάζομαι οπωσδήποτε τη βοήθειά σας!!!

CommunityCategory: Ψυχική υγείαΓειά σας! Είμαι 20 χρονών και σπουδάζω Νομική. Σας γράφω γιατί νομίζω οτι πάσχω απο ή τουλάχιστον διαπιστώνω ότι έχω κάποια συμπτώματα αλεξιθυμίας. Γενικά δυσκο λεύομαι πάρα πολύ να καταλάβω τα συναισθήματά μου αλλά και των άλλων, με αποτέλ εσμ α να έχω πρόβλημα στις σχέσεις με το άλλο φύλο. Δυσκολεύομαι να καταλάβω πό τε α ρέ σω σε κάποιον,δεν αναγνωρίζω τα σημάδια με αποτέλεσμα να είμαι μόνη μου,α φού ότ αν πια το καταλάβω θα είναι αργά κ μετά από υπόδειξη των φίλων μου. Τώρα π άλι έκανα το πρώτο βήμα κ βγαίνω με ένα παιδί,αλλά δεν νιώθω κάτι κ δεν μπορώ να κα ταλ άβω αν πρεπει να το προχωρήσω ή όχι. Δεν μπορώ να καταλάβω ούτε αν μου αρέσ ει ή όχι! Χρειάζομαι οπωσδήποτε τη βοήθειά σας!!!
Anonymous asked 4 years ago
1 Answers
Μαρία Φάρου Staff answered 4 years ago

KAΛΗΣΠΕΡΑ. ΤΟ ΚΑΛΥΤΕΡΟ ΕΙΝΑΙ ΝΑ ΚΛΕΙΣΟΥΜΕ ΚΑΠΟΙΑ ΤΗΛΕΦΩΝΙΚΗ ΣΥΝΕΔΡΙΑ ΕΤΣΙ ΩΣΤΕ ΝΑ ΤΑ ΑΝΑΛΥΣΟΥΜΕ ΟΛΑ ΚΑΙ ΝΑ ΠΑΡΕΤΕ ΤΙΣ ΚΑΛΥΤΕΡΕΣ ΔΥΝΑΤΕΣ ΑΠΑΝΤΗΣΕΙΣ. Η ΤΗΛΕΦΩΝΙΚΗ ΣΥΝΕΔΡΙΑ ΘΑ ΕΙΝΑΙ ΔΩΡΕΑΝ. ΤΟ EMAIL ΜΟΥ ΕΙΝΑΙ ΤΟmaria@farou.gr . ΣΕ ΑΥΤΟ ΟΤΑΝ ΜΟΥ ΣΤΕΙΛΕΤΕ ΘΑ ΣΑΣ ΠΑΡΑΘΕΣΩ ΚΑΙ ΤΟ ΤΗΛΕΦΩΝΟ ΜΟΥ ΓΙΑ ΝΑ ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΗΣΟΥΜΕ. ΕΑΝ ΘΕΛΕΤΕ ΝΑ ΣΑΣ ΚΑΛΕΣΩ ΕΓΩ ΣΤΕΙΛΤΕ ΜΟΥ ΤΟ ΔΙΚΟ ΣΑΣ ΣΤΟ ΠΡΟΣΩΠΙΚΟ MAIL. Η ΤΗΛΕΦΩΝΙΚΗ ΣΥΝΕΔΡΙΑ ΘΑ ΦΕΡΕΙ ΚΑΛΥΤΕΡΑ ΑΠΟΤΕΛΕΣΜΑΤΑ ΜΕΣΩ ΣΗΜΑΝΤΙΚΩΝ ΕΡΩΤΗΣΕΩΝ ΠΟΥ ΠΡΕΠΕΙ ΝΑ ΣΑΣ ΤΕΘΟΥΝ ΕΠΙ ΤΟΥ ΘΕΜΑΤΟΣ.ΔΙΑΦΟΡΕΤΙΚΑ ΕΑΝ ΑΥΤΟ ΔΕΝ ΣΑΣ ΕΝΔΙΑΦΕΡΕΙ ΘΑ ΔΕΙΤΕ ΤΗΝ ΑΠΑΝΤΗΣΗ ΣΤΟ email ΣΑΣ (ΕΦΟΣΟΝ ΠΡΩΤΑ ΜΟΥ ΤΟ ΠΑΡΑΘΕΣΕΤΕ ΣΤΟ ΔΙΚΟ ΜΟΥ). ΜΕΣΩ ΜΗΝΥΜΑΤΩΝ ΣΤΟ EMAIL ΘΑ ΕΧΟΥΜΕ ΕΚΤΕΝΕΣΤΕΡΗ ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΙΑ ΕΠΙ ΤΟΥ ΘΕΜΑΤΟΣ ΚΑΙ ΓΙΑ ΕΡΩΤΗΜΑΤΑ ΠΟΥ ΜΠΟΡΕΙ ΝΑ ΣΑΣ ΠΡΟΚΥΨΟΥΝ ΜΕΤΕΠΕΙΤΑ.
EYXAΡΙΣΤΩ ΠΟΛΥ.
ΜΕ ΕΚΤΙΜΗΣΗ,
ΜΑΡΙΑ ΦΑΡΟΥ
ΚΛΙΝΙΚΟΣ ΨΥΧΟΛΟΓΟΣ.
#1