Γειά σας, είμαι η jc και είμαι μαμά δυο κοριτσιών 3 και 5 ετών. Εργάζομαι παράλληλα όλα αυτά τα χρόνια. Από τα παιδιά και μετά αισθάνομαι πάρα πολύ πιεσμένη και είμαι συνεχώς εκνευρισμένη.τον τελευταίο χρόνο πιάνω τον ευατό μου να μην έχω υπομονή για τίποτα και αγχώνομαι με το παραμικρό αλλά πια δεν μπορώ να διαχειριστώ το stress μου. εκανα μια ερευνα για το διαχυτο stress και εχω ολα τα συμπτώματα. Δεν μπορώ άλλο πως να το χειριστω?Περισσότερο με πληγώνει που χάνω την υπομονή μου με τα παιδιά μου.Νιωθω κακή μάνα.Σας ευχαριστώ πάρα πολύ για τον χρόνο σας.

CommunityCategory: Ψυχική υγείαΓειά σας, είμαι η jc και είμαι μαμά δυο κοριτσιών 3 και 5 ετών. Εργάζομαι παράλληλα όλα αυτά τα χρόνια. Από τα παιδιά και μετά αισθάνομαι πάρα πολύ πιεσμένη και είμαι συνεχώς εκνευρισμένη.τον τελευταίο χρόνο πιάνω τον ευατό μου να μην έχω υπομονή για τίποτα και αγχώνομαι με το παραμικρό αλλά πια δεν μπορώ να διαχειριστώ το stress μου. εκανα μια ερευνα για το διαχυτο stress και εχω ολα τα συμπτώματα. Δεν μπορώ άλλο πως να το χειριστω?Περισσότερο με πληγώνει που χάνω την υπομονή μου με τα παιδιά μου.Νιωθω κακή μάνα.Σας ευχαριστώ πάρα πολύ για τον χρόνο σας.
jc asked 2 years ago
1 Answers
Μαρία Φάρου Staff answered 2 years ago

KAΛΗΣΠΕΡΑ. ΤΟ ΚΑΛΥΤΕΡΟ ΕΙΝΑΙ ΝΑ ΚΛΕΙΣΟΥΜΕ ΚΑΠΟΙΑ ΤΗΛΕΦΩΝΙΚΗ ΣΥΝΕΔΡΙΑ ΕΤΣΙ ΩΣΤΕ ΝΑ ΤΑ ΑΝΑΛΥΣΟΥΜΕ ΟΛΑ ΚΑΙ ΝΑ ΠΑΡΕΤΕ ΤΙΣ ΚΑΛΥΤΕΡΕΣ ΔΥΝΑΤΕΣ ΑΠΑΝΤΗΣΕΙΣ. Η ΤΗΛΕΦΩΝΙΚΗ ΣΥΝΕΔΡΙΑ ΘΑ ΕΙΝΑΙ ΔΩΡΕΑΝ. ΤΟ EMAIL ΜΟΥ ΕΙΝΑΙ ΤΟmaria@farou.gr . ΣΕ ΑΥΤΟ ΟΤΑΝ ΜΟΥ ΣΤΕΙΛΕΤΕ ΘΑ ΣΑΣ ΠΑΡΑΘΕΣΩ ΚΑΙ ΤΟ ΤΗΛΕΦΩΝΟ ΜΟΥ ΓΙΑ ΝΑ ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΗΣΟΥΜΕ. ΕΑΝ ΘΕΛΕΤΕ ΝΑ ΣΑΣ ΚΑΛΕΣΩ ΕΓΩ ΣΤΕΙΛΤΕ ΜΟΥ ΤΟ ΔΙΚΟ ΣΑΣ ΣΤΟ ΠΡΟΣΩΠΙΚΟ MAIL. Η ΤΗΛΕΦΩΝΙΚΗ ΣΥΝΕΔΡΙΑ ΘΑ ΦΕΡΕΙ ΚΑΛΥΤΕΡΑ ΑΠΟΤΕΛΕΣΜΑΤΑ ΜΕΣΩ ΣΗΜΑΝΤΙΚΩΝ ΕΡΩΤΗΣΕΩΝ ΠΟΥ ΠΡΕΠΕΙ ΝΑ ΣΑΣ ΤΕΘΟΥΝ ΕΠΙ ΤΟΥ ΘΕΜΑΤΟΣ.ΔΙΑΦΟΡΕΤΙΚΑ ΕΑΝ ΑΥΤΟ ΔΕΝ ΣΑΣ ΕΝΔΙΑΦΕΡΕΙ ΘΑ ΔΕΙΤΕ ΤΗΝ ΑΠΑΝΤΗΣΗ ΣΤΟ email ΣΑΣ (ΕΦΟΣΟΝ ΠΡΩΤΑ ΜΟΥ ΤΟ ΠΑΡΑΘΕΣΕΤΕ ΣΤΟ ΔΙΚΟ ΜΟΥ). ΜΕΣΩ ΜΗΝΥΜΑΤΩΝ ΣΤΟ EMAIL ΘΑ ΕΧΟΥΜΕ ΕΚΤΕΝΕΣΤΕΡΗ ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΙΑ ΕΠΙ ΤΟΥ ΘΕΜΑΤΟΣ ΚΑΙ ΓΙΑ ΕΡΩΤΗΜΑΤΑ ΠΟΥ ΜΠΟΡΕΙ ΝΑ ΣΑΣ ΠΡΟΚΥΨΟΥΝ ΜΕΤΕΠΕΙΤΑ.
EYXAΡΙΣΤΩ ΠΟΛΥ. 
ΜΕ ΕΚΤΙΜΗΣΗ,
ΜΑΡΙΑ ΦΑΡΟΥ
ΚΛΙΝΙΚΟΣ ΨΥΧΟΛΟΓΟΣ