Γεία σας, είμαι ένας 15χρονος έφηβος και το πρόβλημα μου είναι ότι δεν μπορώ να μιλίσω με κορίτσια της ηλικίας μου. Ξέρετε πως ειναι τα πράγματα σε αυτή την ηλικία, όλοι έχουν τις παρέες τους και επίσης γνωρίζουν κορίτσια, κάνουν ''σχέσεις''( το ίδιο και με το αντίθετο φύλο) και αλλα τέτοια που κάνουν όλοι σε αυτή την ηλικία. Στην περίπτωση μου τα πράγματα είναι διαφορετικά, ντρέπομαι πολύ τα κορίτσια. Φοβάμαι να πλησιάσω κάποια της ηλικίας μου, οταν βλεπω συμμαθήτριες μου έξω απομακρύνομαι, όταν οι φίλοι μου (δυο φίλους έχω μόνο) πλησιάζουν μια κοριτσοπαρέα εγώ κοκκινίζω γίνομαι σαν πατζάρι κυριολεκτικά, μένω σιωπηλός και αν με ρωτήσουν κάτι τότε απαντάω με μονολεκτικά με έναν κόμπο στον λαιμό μου. Το χειρότερο όμως είναι όταν με πλησιάζουν κορίτσια να με μιλίσουν και εγώ δεν ξέρω πως να συμπεριφερθώ και εκεί κάνω τις ίδιες βλακίες που κάνω και στα προηγούμενα. Ακόμα και στο FB δεν μηλάω με κανένα κορίτσι γιατί δεν ξέρω τι να τις πώ, είχα κάνει μια προσπάθεια κάποτε και με βαρέθηκε κατευθείαν. Επίσης θυμάμαι μια φορά που την κοπέλα που γούσταρε ο φίλος μου να φεύγει και να λέει στην φίλη της << γλυκούλης ο φίλος του αλλά ήταν σαν να μην υπύρχε>>, τότε ήταν που όταν γύρισα σπίτι μου έκλαιγα όλο το βράδι και έλεγα γιατί θεούλη μου με έκανες έτσι; Ακούγετε αστείο άλλα δεν ξέρω γιατί να είμαι το μοναδίκο αγόρι που να ντρέπετε σε τέτοιο βαθμό. Μπορείτε να με βοηθήσετε με το πρόβλημα μου; Αν θέλετε πληροφορίες για τον χαρακτήρα μου μπορώ να σας πώ πως είμαι ήσυχος και ασχολούμε με τις πολεμικές τέχνες. Σας παρακαλώ προτείνετε μου κάτι !!!

CommunityCategory: ΓενικάΓεία σας, είμαι ένας 15χρονος έφηβος και το πρόβλημα μου είναι ότι δεν μπορώ να μιλίσω με κορίτσια της ηλικίας μου. Ξέρετε πως ειναι τα πράγματα σε αυτή την ηλικία, όλοι έχουν τις παρέες τους και επίσης γνωρίζουν κορίτσια, κάνουν ''σχέσεις''( το ίδιο και με το αντίθετο φύλο) και αλλα τέτοια που κάνουν όλοι σε αυτή την ηλικία. Στην περίπτωση μου τα πράγματα είναι διαφορετικά, ντρέπομαι πολύ τα κορίτσια. Φοβάμαι να πλησιάσω κάποια της ηλικίας μου, οταν βλεπω συμμαθήτριες μου έξω απομακρύνομαι, όταν οι φίλοι μου (δυο φίλους έχω μόνο) πλησιάζουν μια κοριτσοπαρέα εγώ κοκκινίζω γίνομαι σαν πατζάρι κυριολεκτικά, μένω σιωπηλός και αν με ρωτήσουν κάτι τότε απαντάω με μονολεκτικά με έναν κόμπο στον λαιμό μου. Το χειρότερο όμως είναι όταν με πλησιάζουν κορίτσια να με μιλίσουν και εγώ δεν ξέρω πως να συμπεριφερθώ και εκεί κάνω τις ίδιες βλακίες που κάνω και στα προηγούμενα. Ακόμα και στο FB δεν μηλάω με κανένα κορίτσι γιατί δεν ξέρω τι να τις πώ, είχα κάνει μια προσπάθεια κάποτε και με βαρέθηκε κατευθείαν. Επίσης θυμάμαι μια φορά που την κοπέλα που γούσταρε ο φίλος μου να φεύγει και να λέει στην φίλη της << γλυκούλης ο φίλος του αλλά ήταν σαν να μην υπύρχε>>, τότε ήταν που όταν γύρισα σπίτι μου έκλαιγα όλο το βράδι και έλεγα γιατί θεούλη μου με έκανες έτσι; Ακούγετε αστείο άλλα δεν ξέρω γιατί να είμαι το μοναδίκο αγόρι που να ντρέπετε σε τέτοιο βαθμό. Μπορείτε να με βοηθήσετε με το πρόβλημα μου; Αν θέλετε πληροφορίες για τον χαρακτήρα μου μπορώ να σας πώ πως είμαι ήσυχος και ασχολούμε με τις πολεμικές τέχνες. Σας παρακαλώ προτείνετε μου κάτι !!!
Anonymous asked 3 years ago

Γεία σας, είμαι ένας 15χρονος έφηβος και το πρόβλημα μου είναι ότι δεν μπορώ να μιλίσω με κορίτσια της ηλικίας μου. Ξέρετε πως ειναι τα πράγματα σε αυτή την ηλικία, όλοι έχουν τις παρέες τους και επίσης γνωρίζουν κορίτσια, κάνουν ”σχέσεις”( το ίδιο και με το αντίθετο φύλο) και αλλα τέτοια που κάνουν όλοι σε αυτή την ηλικία. Στην περίπτωση μου τα πράγματα είναι διαφορετικά, ντρέπομαι πολύ τα κορίτσια. Φοβάμαι να πλησιάσω κάποια της ηλικίας μου, οταν βλεπω συμμαθήτριες μου έξω απομακρύνομαι, όταν οι φίλοι μου (δυο φίλους έχω μόνο) πλησιάζουν μια κοριτσοπαρέα εγώ κοκκινίζω γίνομαι σαν πατζάρι κυριολεκτικά, μένω σιωπηλός και αν με ρωτήσουν κάτι τότε απαντάω με μονολεκτικά με έναν κόμπο στον λαιμό μου. Το χειρότερο όμως είναι όταν με πλησιάζουν κορίτσια να με μιλίσουν και εγώ δεν ξέρω πως να συμπεριφερθώ και εκεί κάνω τις ίδιες βλακίες που κάνω και στα προηγούμενα. Ακόμα και στο FB δεν μηλάω με κανένα κορίτσι γιατί δεν ξέρω τι να τις πώ, είχα κάνει μια προσπάθεια κάποτε και με βαρέθηκε κατευθείαν. Επίσης θυμάμαι μια φορά που την κοπέλα που γούσταρε ο φίλος μου να φεύγει και να λέει στην φίλη της << γλυκούλης ο φίλος του αλλά ήταν σαν να μην υπύρχε>>, τότε ήταν που όταν γύρισα σπίτι μου έκλαιγα όλο το βράδι και έλεγα γιατί θεούλη μου με έκανες έτσι; Ακούγετε αστείο άλλα δεν ξέρω γιατί να είμαι το μοναδίκο αγόρι που να ντρέπετε σε τέτοιο βαθμό. Μπορείτε να με βοηθήσετε με το πρόβλημα μου; Αν θέλετε πληροφορίες για τον χαρακτήρα μου μπορώ να σας πώ πως είμαι ήσυχος και ασχολούμε με τις πολεμικές τέχνες. Σας παρακαλώ προτείνετε μου κάτι !!!

1 Answers
xristi Ana answered 3 years ago

ΓΕΙΑ ΣΟΥ ΦΙΛΕ ΜΟΥ! ΛΟΙΠΟΝ ΕΙΜΑΙ ΚΟΠΕΛΑ 18 ΧΡΟΝΩΝ ΚΑΙ ΘΑ ΣΟΥ ΠΩ ΤΑ ΕΞΗΣ! ΚΑΙ ΕΓΩ ΣΤΗΝ ΗΛΙΚΙΑ ΣΟΥ ΝΤΡΕΠΟΜΟΥΝ ΑΡΚΕΤΑ ΚΑΙ ΕΧΑΝΑ ΕΥΚΑΙΡΙΕΣ ΜΕΧΡΙ ΠΟΥ ΣΕ ΚΑΠΟΙΑ ΦΑΣΗ ΕΙΠΑ ΑΥΤΟ ΜΟΥ ΣΥΜΒΑΙΝΕΙ ΓΙΑΤΙ ΜΠΟΡΩ ΝΑ ΤΟ ΑΝΤΙΜΕΤΩΠΙΣΩ! ΕΙΣΑΙ ΠΙΟ ΔΥΝΑΤΟΣ ΑΠΟ ΤΙΣ ΚΑΤΑΣΤΑΣΕΙΣ ΝΑ ΤΟ ΘΥΜΑΣΑΙ ΑΥΤΟ! ΤΟ ΠΡΩΤΟ ΠΟΥ ΠΡΕΠΕΙ ΝΑ ΚΑΝΕΙΣ ΕΙΝΑΙ ΝΑ ΠΑΨΕΙΣ ΝΑ ΕΝΔΙΑΦΕΡΕΣΑΙ ΓΙΑ ΤΗ ΓΝΩΜΗ ΤΩΝ ΑΛΛΩΝ ΚΑΙ ΕΙΔΙΚΑ ΤΩΝ ΚΟΡΙΤΣΙΩΝ! ΚΑΝΕ ΟΤΙ ΣΟΥ ΑΡΕΣΕΙ ΠΕΣ ΟΠΟΙΑ ΒΛΑΚΕΙΑ ΘΕΣ ΚΑΙ ΑΝ ΣΟΥ ΤΗ ΠΟΥΝ Ή ΠΑΝΕ ΝΑ ΣΕ ΚΟΡΟΙΔΕΨΟΥΝ ΑΠΑΝΤΑ ΤΟΥΣ ΜΕ ΤΟΝ ΤΡΟΠΟ ΣΟΥ! ΜΗ ΚΛΕΙΝΕΣΑΙ ΣΤΟΝ ΕΥΑΤΟ ΣΟΥ! Η ΖΩΗ ΕΧΕΙ ΤΗ ΠΛΑΚΑ ΤΗΣ ΚΑΙ ΒΛΑΚΕΙΑ ΝΑ ΠΕΙΣ ΑΥΤΟΣΑΡΚΑΣΟΥ! ΤΑ ΠΕΙΡΑΓΜΑΤΑ ΕΙΝΑΙ ΕΝΑΣ ΚΑΛΟΣ ΤΡΟΠΟΣ ΝΑ ΠΛΗΣΙΑΣΕΙΣ ΤΑ ΚΟΡΙΤΣΙΑ! ΠΧ ΑΝ ΣΕ ΕΝΑ ΔΙΑΓΩΝΙΣΜΑ ΓΡΑΨΑΝ ΟΛΟΙ ΧΑΛΙΑ ΒΓΑΙΝΟΝΤΑΣ ΑΠΟ ΤΗΝ ΤΑΞΗ ΠΕΣ ΣΕ ΚΑΠΟΙΑ ΜΕ ΑΣΤΕΙΟ ΤΡΟΠΟ ΠΩ ΡΕ ΦΙΛΕ ΠΑΛΙ ΤΟΝ ΠΟΥΛΟ ΠΗΡΑΜΕ ΞΕΡΩ ΓΩ Ή ΚΑΤΙ ΤΕΤΟΙΟ! ΜΠΟΡΕΙΣ ΝΑ ΜΙΛΗΣΕΙΣ ΜΑΖΙ ΤΟΥΣ ΕΠΙΣΗΣ ΚΑΙ ΝΑ ΚΡΑΞΕΤΕ ΕΝΑΝ ΚΑΘΗΓΗΤΗ! ΓΙΑ ΕΝΑ ΑΣΤΕΙΟ ΠΟΣΤ ΣΤΟ ΦΒ ΕΠΙΣΗΣ! ΝΑ ΕΙΣΑΙ ΠΑΝΤΑ ΧΑΜΟΓΕΛΑΣΤΟΣ ΚΑΙ ΣΙΓΑ ΣΙΓΑ ΘΑ ΕΡΘΕΙ ΤΟ ΚΟΥΡΑΓΙΟ ΚΑΙ ΘΑ ΑΝΤΙΚΑΤΑΣΤΗΣΕΙ ΤΗ ΔΕΙΛΙΑ ΤΟ ΦΟΒΟ ΚΑΙ ΤΗ ΝΤΡΟΠΗ! ΜΗ ΜΑΣΑΣ ΚΑΙ ΒΛΑΚΕΙΑ ΝΑ ΠΕΙΣ ΟΛΟΙ ΜΑ ΟΛΟΙ ΕΧΟΥΜΕ ΚΑΝΕΙ ΚΑΙ ΕΧΟΥΜΕ ΜΑΛΑΚΙΕΣ! ΧΑΛΑΡΩΣΕ ΚΑΙ ΑΣΕ ΤΟΝ ΕΥΑΤΟ ΣΟΥ ΝΑ ΚΑΝΕΙ ΟΤΙ ΤΟΥ ΑΡΕΣΕΙ! ΕΛΠΙΖΩ ΝΑ ΒΟΗΘΗΣΑ ΚΑΠΩΣ! ΕΥΧΟΜΑΙ ΤΑ ΚΑΛΥΤΕΡΑ!