Απλά θέλω να μιλήσω σε κάποιον…

CommunityCategory: ΓενικάΑπλά θέλω να μιλήσω σε κάποιον…
Anonymous asked 2 years ago

Χαίρετε,
Ονομάζομαι Πάμπος, είμαι 25 χρονών. Δεν έχω κάποιο συγκεκριμένο θέμα απλά θα ήθελα να μιλήσω για αυτά που με προβληματίζουν, που με απογοητεύουν, που με αγανακτούν, που με κρατάνε στάσημο ίσως. Θα ήθελα όμως να το συζητήσουμε εαν γίνετε.
Έχω σπουδάσει κάτι το οποίο δεν άξιζε (Επικοινωνία και Σπουδές Διαδικτύου), νιώθω ότι όχι μόνο η σπουδή(για τους δικούς της λόγους) αλλά και τα σχολικά μου χρόνια δεν άξιζαν δεδομενού ότι μου πρόσφεραν πολύ άγχος,πόνο και λύπη. Όλα αυτά τα χρόνια, η προσπάθεια, η ενέργεια που ξόδεψα και όλα όσα ανέχτηκα, νιώθω ότι ήταν όλα μάταια. Έχω βιώσει συχνό, καθημερινό μπούλινγκ και δεν είχα κανένα άτομο να με στηρίξει και να με καθοδηγήσει στη ζωή μου. Τους γονείς μου τους θεωρώ ανίκανους και είναι άτομα τα οποία δεν μπορούν να με βοηθήσουν παρά μόνο να με κάνουν να αισθανθώ χειρότερα. Όλα αυτά στριφογυρίζουν συχνά στο κεφάλι μου, αν και προσπάθώ να μη κάνω αρνητικές σκέψεις όσο γίνετε. Εδώ και χρόνια είμαι μόνος και χωρίς φίλους, δεν το επιδιώκω και ούτε μου αρέσει, αλλά είναι δύσκολο να κάνω φιλίες τώρα. Οι φιλίες και οι σχέσεις δεν είναι αυτά που με απασχολούν τόσο πολύ σε σχέση με το αβέβαιο μέλλον μου. Αν και πλέον προσπαθώ να μην ασχολούμαι’ κάποτε υπήρχε ένας καιρός που έριχνα ευθύνες, κατηγορούσα και θύμωνα με τους γονείς μου για τις επιλογές μου, τις συνέπειες, την ανύπαρκτη καθοδήγηση και τη λανθασμένη στάση τους σε θέματα που είχαν για μένα σημασία. Τώρα κατάλαβα ότι είναι μάταιο και δεν θέλω να το συνεχίζω αυτό, θέλω απλά να μην υπάρχουν στη ζωή μου. Τώρα προσπαθώ να καταπιαστώ με κάτι που με ενδιαφέρει(3d monteling) και ελπίζω να καταφέρω να ασχοληθώ μελλοντικά με αυτό αν και το βλέπω λιγάκι δύσκολο. Διότι δεν έχω τη διάθεση, την απαραίτητη θέληση, ενέργεια και την σιγουριά να προσπαθήσω περισσότερο. Νιώθω το παρελθόν και τις τωρινές καταστάσεις να με επιβαρύνουν. Θέλω να σταματήσω καταπιάνομαι απο πράγματα(βιντεοπαιχνίδια) που μου προσφέρουν μονάχα μία παροδική ανούσια διαφυγή απο αυτή τη κατάσταση. Χρειάζομαι κάτι στη ζωή μου που να μου δώσει όλα αυτά τα χαμένα, κάτι σίγουρο, κάτι που να με κάνει να ελπίζω και να προσπαθήσω πρακτικά να επιτύχω αυτά που θα με κάνουν ευτυχισμένο ή τουλάχιστον πιο θετικό και χαρούμενο άνθρωπο. 

1 Answers
Μαρία Φάρου Staff answered 2 years ago

KAΛΗΣΠΕΡΑ. ΤΟ ΚΑΛΥΤΕΡΟ ΕΙΝΑΙ ΝΑ ΚΛΕΙΣΟΥΜΕ ΚΑΠΟΙΑ ΤΗΛΕΦΩΝΙΚΗ ΣΥΝΕΔΡΙΑ ΕΤΣΙ ΩΣΤΕ ΝΑ ΤΑ ΑΝΑΛΥΣΟΥΜΕ ΟΛΑ ΚΑΙ ΝΑ ΠΑΡΕΤΕ ΤΙΣ ΚΑΛΥΤΕΡΕΣ ΔΥΝΑΤΕΣ ΑΠΑΝΤΗΣΕΙΣ. Η ΤΗΛΕΦΩΝΙΚΗ ΣΥΝΕΔΡΙΑ ΘΑ ΕΙΝΑΙ ΔΩΡΕΑΝ. ΤΟ EMAIL ΜΟΥ ΕΙΝΑΙ ΤΟmaria@farou.gr . ΣΕ ΑΥΤΟ ΟΤΑΝ ΜΟΥ ΣΤΕΙΛΕΤΕ ΘΑ ΣΑΣ ΠΑΡΑΘΕΣΩ ΚΑΙ ΤΟ ΤΗΛΕΦΩΝΟ ΜΟΥ ΓΙΑ ΝΑ ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΗΣΟΥΜΕ. ΕΑΝ ΘΕΛΕΤΕ ΝΑ ΣΑΣ ΚΑΛΕΣΩ ΕΓΩ ΣΤΕΙΛΤΕ ΜΟΥ ΤΟ ΔΙΚΟ ΣΑΣ ΣΤΟ ΠΡΟΣΩΠΙΚΟ MAIL. Η ΤΗΛΕΦΩΝΙΚΗ ΣΥΝΕΔΡΙΑ ΘΑ ΦΕΡΕΙ ΚΑΛΥΤΕΡΑ ΑΠΟΤΕΛΕΣΜΑΤΑ ΜΕΣΩ ΣΗΜΑΝΤΙΚΩΝ ΕΡΩΤΗΣΕΩΝ ΠΟΥ ΠΡΕΠΕΙ ΝΑ ΣΑΣ ΤΕΘΟΥΝ ΕΠΙ ΤΟΥ ΘΕΜΑΤΟΣ.ΔΙΑΦΟΡΕΤΙΚΑ ΕΑΝ ΑΥΤΟ ΔΕΝ ΣΑΣ ΕΝΔΙΑΦΕΡΕΙ ΘΑ ΔΕΙΤΕ ΤΗΝ ΑΠΑΝΤΗΣΗ ΣΤΟ email ΣΑΣ (ΕΦΟΣΟΝ ΠΡΩΤΑ ΜΟΥ ΤΟ ΠΑΡΑΘΕΣΕΤΕ ΣΤΟ ΔΙΚΟ ΜΟΥ). ΜΕΣΩ ΜΗΝΥΜΑΤΩΝ ΣΤΟ EMAIL ΘΑ ΕΧΟΥΜΕ ΕΚΤΕΝΕΣΤΕΡΗ ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΙΑ ΕΠΙ ΤΟΥ ΘΕΜΑΤΟΣ ΚΑΙ ΓΙΑ ΕΡΩΤΗΜΑΤΑ ΠΟΥ ΜΠΟΡΕΙ ΝΑ ΣΑΣ ΠΡΟΚΥΨΟΥΝ ΜΕΤΕΠΕΙΤΑ.
EYXAΡΙΣΤΩ ΠΟΛΥ.
ΜΕ ΕΚΤΙΜΗΣΗ,
ΜΑΡΙΑ ΦΑΡΟΥ
ΚΛΙΝΙΚΟΣ ΨΥΧΟΛΟΓΟΣ