Αντικοινωνική Διαταραχή Προσωπικότητας

CommunityCategory: Πνευματική ΥγείαΑντικοινωνική Διαταραχή Προσωπικότητας
Anonymous asked 4 years ago

 Καλησπέρα, κατά πάσα πιθανότητα πάσχω από αντικοινωνική διαταραχή προσωπικότητος… Σπουδάζω, δεν είμαι σε οικονομική κατάσταση να πάω σε κάποιον ψυχίατρο… Ένας φίλος μου ψυχολόγος διέγνωσε σε εμένα (Pimary Psychopathy 4/5, Secondary Psychopathy 5/5).
Έχω πλήρη κατανόηση της κατάστασης μου, ξέρω πως ό,τι σκέφτομαι είναι αντίθετο στην υπόλοιπη κοινωνία. Πραγματικά χρειάζομαι βοήθεια… Κυριολεκτικά δεν συνείδηση και αυτό έχει επιπτώσεις.. Δεν ξέρω τι σημαίνει “ευτυχία” ή “αγάπη”,  μόνο προσωρινές νίκες σε διάφορες φάσεις της ζωής μου. Δεν θέλω να είμαι έτσι, όποτε έχω προσπαθήσει να νιώσω συμπόνια ή κάποιο άλλο αίσθημα ως προς οποιοδήποτε άνθρωπο η αντίδραση μου μετά από λίγο είναι οργή, νιώθω οργή όταν πχ, χωρίζω ή όταν κάποιο κομμάτι της ζωής μου δεν λειτουργεί όπως θέλω. Θέτω μακροπρόθεσμους στόχους και τους πετυχαίνω, δεν έχω πρόβλημα με αυτό… Απλά βλέπω τους ανθρώπους σαν… ζώα… (Παρότι δεν είμαι “Φυσικά” βίαιος, αλλά ψυχολογικά)
Ευχαριστώ για τον χρόνο σας.
Διονύσης, 22 ετών φοιτητής.

1 Answers
Μαρία Φάρου Staff answered 4 years ago

KAΛΗΣΠΕΡΑ. ΤΟ ΚΑΛΥΤΕΡΟ ΕΙΝΑΙ ΝΑ ΚΛΕΙΣΟΥΜΕ ΚΑΠΟΙΑ ΤΗΛΕΦΩΝΙΚΗ ΣΥΝΕΔΡΙΑ ΕΤΣΙ ΩΣΤΕ ΝΑ ΤΑ ΑΝΑΛΥΣΟΥΜΕ ΟΛΑ ΚΑΙ ΝΑ ΠΑΡΕΤΕ ΤΙΣ ΚΑΛΥΤΕΡΕΣ ΔΥΝΑΤΕΣ ΑΠΑΝΤΗΣΕΙΣ. Η ΤΗΛΕΦΩΝΙΚΗ ΣΥΝΕΔΡΙΑ ΘΑ ΕΙΝΑΙ ΔΩΡΕΑΝ. ΤΟ EMAIL ΜΟΥ ΕΙΝΑΙ ΤΟmaria@farou.gr . ΣΕ ΑΥΤΟ ΟΤΑΝ ΜΟΥ ΣΤΕΙΛΕΤΕ ΘΑ ΣΑΣ ΠΑΡΑΘΕΣΩ ΚΑΙ ΤΟ ΤΗΛΕΦΩΝΟ ΜΟΥ ΓΙΑ ΝΑ ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΗΣΟΥΜΕ. ΕΑΝ ΘΕΛΕΤΕ ΝΑ ΣΑΣ ΚΑΛΕΣΩ ΕΓΩ ΣΤΕΙΛΤΕ ΜΟΥ ΤΟ ΔΙΚΟ ΣΑΣ ΣΤΟ ΠΡΟΣΩΠΙΚΟ MAIL. Η ΤΗΛΕΦΩΝΙΚΗ ΣΥΝΕΔΡΙΑ ΘΑ ΦΕΡΕΙ ΚΑΛΥΤΕΡΑ ΑΠΟΤΕΛΕΣΜΑΤΑ ΜΕΣΩ ΣΗΜΑΝΤΙΚΩΝ ΕΡΩΤΗΣΕΩΝ ΠΟΥ ΠΡΕΠΕΙ ΝΑ ΣΑΣ ΤΕΘΟΥΝ ΕΠΙ ΤΟΥ ΘΕΜΑΤΟΣ.
EYXAΡΙΣΤΩ ΠΟΛΥ. 
ΜΑΡΙΑ ΦΑΡΟΥ.